Хороскоп за днес, 3 май 2024


Хороскоп за днес, 3 май 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този петък, 3 май 2024, според зодията

Овен

Свържете се с вашата висша сила. Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, внасяйки отдаденост във вашия духовен сектор. Започнете с усещането на чувствата си. Посетете параклис или църква. Прочетете произведения на известни духовни водачи. Бъдете вдъхновени от мъдреците на Вселената и се свържете с вътрешния си глас.

Телец

В доверието има сила, Телци. Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, внасяйки зрялост в приятелствата. Добрите приятели носят радост на душата. Можете да се учите от приятелите си и да разберете себе си, като чуете тяхната гледна точка отвън.

Близнаци

Правете трудните неща. Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, поставяйки фокус върху сектора на кариерата ви. Не се предавайте, Близнаци. Вашата упорита работа ще се отплати. Успехът рядко идва лесно. Днес може да направите жертва, която ще ви осигури награда по-късно. Вашата решителност ви помага да видите нещата докрай.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАЙ 2024

Рак

Бъдете непредубедени. Луната съвпада със Сатурн в Риби и осигурява структура на ученето. Новата информация често звучи странно или дори съмнително. Преди да отхвърлите идея като неоснователна или незаслужаваща, бъдете любопитни. Задавайте много въпроси. Вижте докъде води разговорът.

Лъв

Има много за всички. Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, премахвайки всякакви ненужни вярвания относно споделянето на неща с другите. Да бъдете уязвим може да бъде страшно. Може да се почувствате емоционално разголени около някого, с когото не сте свикнали да говорите с такава откровеност, но и двамата се сближавате по време на процеса.

Дева

Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, поставяйки фокус върху вашите ангажименти. Ангажирането с нещо или някого помага да изясните какво искате и накъде да се съсредоточите. Може да се наложи да пренаредите графика си, за да освободите място за този нов проект, който искате да направите, за да избегнете нежелано натоварване.

Везни

Струва ли си? Луната в съвпад със Сатурн в Риби ви помага да разберете какво трябва да правите и какво трябва да спрете да правите в ежедневието си. Навиците се променят. Това е моментът да премахнете това, което вече не трябва да правите, да делегирате и да видите къде можете да станете по-продуктивни.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за май 2024

Скорпион

Скорпиони, време е да станете сериозни. Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, което може да намали вашата игрива страна. Има време и място за всичко, включително шегите, които искате да си направите. Може да почувствате, че смехът ще наруши интензивността на един момент; все пак може да е най-добре да оставите хората да обработват чувствата си автентично.

Стрелец

Някой трябва да го направи. Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, което ви помага да бъдете силни и да поемете водеща роля в дадена област от живота си. Може да видите приятел да се бори в област, в която превъзхождате. Да подадете ръка или да им дадете шанс да разчитат на вас може да бъде страхотно. Може да сте рамото, на което да се облегнат.

Козирог

Бъдете честни със себе си, а след това с другите - Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, което ви позволява да водите трудни разговори. Отделете време, за да преодолеете всеки страх от отхвърляне или срам. Може да откриете, че да говорите за проблем, без да се отдръпвате, е най-доброто нещо, което сте постигнали днес.

Водолей

Ще се случи. Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, което ви позволява да спестите пари. Прегледайте разходите си. Вижте дали има начини да накарате бюджета си да работи по-добре. Намалете нещата, за които харчите пари, но не използвате. Отменете абонаментни услуги, които вече не желаете.

Риби

Луната е в съвпад със Сатурн в Риби, което ви помага да видите нещата в нова светлина. Осъзнаването е дар от Вселената. Когато чувствате, че сте научили нещо ново за себе си или за друг, вие растете. Запишете прозренията си в дневник, за да ви помогне да обработите днешните уроци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама