Карта Таро за всяка зодия за 21 април 2024


Карта Таро за всяка зодия за 21 април 2024
Снимка: iStock

Ето какво е изтеглила съдбата според зодиакалния знак за днешната неделя.

Овен - Пет чаши, обърната

Натякването на грешките на другите може да ви успокоява, защото те са наранили сърцето ви, но истинската прошка ще ви прави свободни. Тази карта насочва вниманието към всяка горчивина, която отказвате да освободите.

Телец – Умереност

Балансът в живота е съществена част от успеха. Научете се да практикувате хармония и търпение, особено когато животът се променя бързо.

Близнаци - Кралица жезли

Тази карта ви насърчава да се докоснете до интуицията си. Интуицията води до креативност и там ще откриете уникалните си таланти. Вие сте тук, за да оставите положителна следа в обществото.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се къпят в пари до края на април 2024

Рак - Кралица на мечовете

Можете да останете силни и последователни, дори когато се чувствате уморени и искате да се откажете. Правете почивки. Наличието на ясна визия носи цел на упоритата ви работа.

Лъв – Два пентакъла

Не споделяйте всеки детайл от плановете си, запазете част за себе си. Понякога това, че сте твърде открити относно целите си, може да накара другите да изпратят негативна енергия.

Дева - Шестица мечове

Вижте какво можете да направите, за да внесете повече релакс в живота си. Вие заслужавате мир и изобилие. Доверете се на вашите идеи и начина, по който подхождате към нещата, които искате да направите.

Везни – Сила

Когато знаете в какво вярвате, вие сте по-малко уязвими към това, което другите казват. Тази карта показва вашата устойчивост, насърчава ви да имате повече смелост и самочувствие.

Скорпион - Магьосникът, обърната

Тази карта подчертава, че осъждането е нещо, което всички правим, включително и вие. Но след като го осъзнаете, можете да се промените. Изберете да видите най-доброто в другите.

Стрелец - Асо пентакли, обърната

Успехът идва под много форми. Тази карта ви подтиква да погледнете навътре и да определите какво означава успеха за вас самите. Някои неща не могат да бъдат измерени с това, което притежавате.

Вижте още: 3 зодии, които ще получат специален дар от Вселената до края на април 2024

Козирог - Шест пентакли, обърната

Днес може да имате много мисли - някои са истини, които са от полза за вас и вашия дух, а други не са. Важното е да знаете кои да пуснете и да продължите напред.

Водолей – Смърт

Сбогуването винаги е тъжно. В края има и болка, и красота. Въпреки че сбогуването често е трудно, може да намерите утеха да знаете, че нещо ново е зад ъгъла.

Риби - Две чаши

Тази карта ви призовава да практикувате непрекъснато емоционално осъзнаване и регулиране. Работете през приливите и отливите на чувствата, като забелязвате и утвърждавайте всяко едно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама