ЛЮБОВЕН хороскоп за 26 октомври


ЛЮБОВЕН хороскоп за 26 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Днес ни чака любовен ден. Истински емоции и вълнуващи признания. Ето какво чака всяка зодия в любовта днес.

Овен

Много време чакате да ви се случи чудо и скоро то ще се сбъдне. В любовта, разбира се. Ако сте без половинка, днес ще се запознаете с човека, с когото ще прекарате поне няколко години заедно. Изобщо няма да познаете кой е този човек, защото искра и пламък от пръв поглед няма да има. Все пак скоро ще разберете. Обвързаните ще се чувстват истински обичани и подкрепяни. Днес през ума ви може да се прокрадне мисълта за една голяма и важна крачка във взаимоотношенията ви.

Телец

Малък жест днес ще ви трогне до сълзи. Както обвързаните, така и необвързаните Телци. Очаква ви много емоционален ден, който ще завърши с първа целувка за някои представители на зодията. Обвързаните ще имат малки дразги сутринта, но извинението, поднесено под формата на подаръче и много мил жест, ще заличи негативните емоции. Какво още ви чака... ще видите сами!

Близнаци

Бъдете малко по отворени към хората около себе си. Някой иска да се докосне до сърцето ви, но видът ви е прекалено студен и той не смее да направи първата крачка. Бъдете по-ведри, по-усмихнати и ще видите как някой ще направи първата крачка към вас. Ще бъдете щастливи. Обвързаните е време да се замислят дали нямат проблем във връзката си. Верен ли ви е човекът до вас?

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама