Любовно пожелание за 18 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 18 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 18 април 2024. 

Овен

"Любовта е всичко, което е напукано, за да бъдете. Ето защо хората са толкова цинични за това... Наистина си заслужава да се бориш за това, рискуваш всичко за... И проблемът е, че ако не рискуваш всичко, рискуваш още повече."

Ерика Джонг

Телец

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Близнаци

"Целта на една връзка не е да имате друг, който може да ви завърши, а да имате друг, с когото бихте могли да споделите пълнотата си."

Нийл Доналд Уолш

Рак

Браво, ма!

- Браво я! Аз съм дете инатче и се водя само с добро.

- Кажи сега, ще играем ли?

- Чакай де, ами обяснението?

- Аз не ги обичам тия работи.

- Да, ама и аз не обичам така.

- А как обичаш?

- Ами така. Да се влюбя нещастно и после да ми е мъчно за мене си.

- Слушай, ма, рожбо... Може да не съм голям на години, само че съм си надживял живота двойно и тройно. Ходил съм с милион момичета, с жени! И на никоя не съм се обяснявал. Затова те питам съвсем човешки, ще играеш ли с мен?“

"Всичко е любов " , български филм

Вижте още: За какво най-много лъже всяка зодия

Лъв

"Сексапилът е начин на мислене - удобен начин на живот. То е да обичаш себе си, дори в най-отблъскващите моменти."

Холи Бери

Дева

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

 

Везни

"Когато сте във връзка и е добре, дори ако нищо друго в живота ви не е както трябва, имате чувството, че целият ви свят е завършен."

Кийт Суат

Скорпион

"- Винаги съм смятал, че духовните спътници споделят безусловна любов, че нищо не е в състояние да ги раздели.

- Безусловна? - повтори тя. - Ако аз съм жестока и изпълнена с безпричинна омраза, ако постоянно те тъпча, винаги ли ще ме обичаш? Ако те пребивам до смърт, ако се запилявам с дни, ако проигравам на комар последното ни петаче и се прибирам пияна-заляна, пак ли ще ме обичаш?

- Хм, като се замисля, любовта ми сигурно ще поохладнее - признах аз. Колкото по-застрашение сме, толкова по-малко обичаме. - Интересно, да обичаш някого безусловно означава да не те е грижа какъв е този човек и какво върши! Излиза, че безусловната любов е равносилна на безразличието!"

"Едно", Ричард Бах

Вижте още: Тези 3 зодии могат да покорят всеки мъж

Стрелец

"Трудно е да срещнеш любовта. Понякога тя е толкова голяма, че е невъзможно да я побереш изведнъж в живота си."

"Деветте кръга", Диана Петрова

Козирог

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Водолей

"Това беше любов от пръв поглед, но със сигурност последната."

"Лолита", Владимир Набоков

Риби

"Ние приемаме любовта, която мислим, че заслужаваме."

Стивън Чвобски

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама