Любовно пожелание за 29 април 2024 според зодията


Любовно пожелание за 29 април 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 29 април 2024. 

Овен

"Мъжете разказват с охота за жените, преминали през живота им, но за онази, единствената и незаменимата мълчат. Жените, от своя страна, разказват с гордост за мъжа, спечелил сърцето им, но за онези временните, краткотрайните и отминалите, не искат дори да си спомнят."

"Поривите на плътта", Силвия Кристъл

Телец

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Вижте още: 5 мощни зодии, чиито отношения ще се подобряват до май 2025 заради слънчевото затъмнение

Близнаци

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луйз Хей

Рак

"Винаги следвайте сърцето си. Понякога ще боли - но ще се оправите."

Дженифър Лопес

Лъв

"Истинската любов не идва чрез намирането на перфектния човек, а като се научим да виждаме перфектно несъвършен човек."

Джейсън Джордан

Дева

"Най-добрата любов е онази, която събужда душата и ни кара да посягаме към още, която насажда огън в сърцата ни и носи мир в ума ни."

Ноа Калхун

Везни

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Вижте още: Какво грешат всички за всеки зодиакален знак

Скорпион

"Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И, скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях (даже по-скоро всеки един от тях) ще разбиват сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла, и това се отнася за всичко".

Мерилин Монро

Стрелец

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Козирог

"Ако трябваше да сънувам идеалната жена, тя дори нямаше да се доближи до теб."

"Момчето среща света"

Водолей

"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача замалко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Риби

"В живота трябва да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам как да кажа това на английски, но просто го усещаш."

Хуан Пабло Галавис

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама