Любовно пожелание за 3 май 2024 според зодията


Любовно пожелание за 3 май 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 3 май 2024. 

Овен

"Любовта не познава свойта глъбина, додето не настъпи мигът на разлъка."

Джубран Халил Джубран

Вижте още: Големият месечен хороскоп за май 2024

Телец

"… Някои твърдят, че Любовта е само химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е само един от начините да се опише света. Другият начин да бъде описан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов?"

"Годината на потопа", Маргарет Атууд

Близнаци

"Любов е да раздаваш винаги без жал и мигом да забравяш кому какво си дал."   

Н. Захариева

Рак

"Мъдреците казват, че "три източника имат влеченията на човека: душата, разума и тялото. Влечението на душата поражда приятелството. Влечението на ума поражда уважението. Влечението на тялото поражда желанието. Съединяването на трите влечения ражда любовта."

Виктор Востоков

Лъв

"Не я бе виждал отдавна, а не можеше да я забрави. Имаше едно кътче в неговото сърце, заето от нея и той не можеше да я прогони от там… Едно кътче, но то владееше цялото му същество."

Димитър Талев

Дева

"Любовта си е любов – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш навсякъде. Въпросът е, че никога не можеш да я задържиш. Не и докато не си готов да загинеш за нея."

Норман Мейлър

Везни

"Любовта представлява една великолепна катастрофа: знаеш, че пред теб има стена, и въпреки всичко даваш газ. Тичаш право към своята гибел с усмивка на уста. С любопитство очакваш кога точно ще гръмне всичко. Любовта е единственото предварително програмирано разочарование, единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново."

"Любовта трае три години", Фредерик Бегбеде

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАЙ 2024

Скорпион

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Стрелец

"Любовта е само откриването на себе си в другите и насладата от признанието."

Александър Смит

Козирог

"Направете това, което сте направили в началото на връзката и няма да има край."

Антъни Робинс

Водолей

"Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред."

Кари Брадшоу, "Сексът и градът"

Риби

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намирате всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама