Таро карта за всяка зодия за 16 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 16 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква Таро карта ви е изтеглила съдбата за вторник, 16 април 2024.

Овен – Слънцето

Ако сте нещастни, вземете нови решения. Възможно е да промените посоката, в която се движите, за миг. Всичко, което трябва да направите, е да направите едно голямо нещо - да решите.

Телец – Кулата

Не се тревожете, Телци. Това, което сте загубили, може внезапно да бъде възстановено без предупреждение. Съдбата работи и нищо чудно да ви върне този предмет, приятел, връзка или ситуация в нова форма.

Близнаци – Луната

Приятел може да е спрял да говори с вас напоследък и причината може да е неясна за вас. Може да се случва нещо зад кулисите, за което не знаете. Бъдете търпеливи, истинското приятелство никога не умира.

Рак – Магьосникът

Можете да решите, че искате да развиете определена част от вашата личност и таланти. Готови сте да се съсредоточите върху специалното си умение и да видите какво ще се случи.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 15-19 април 2024

Лъв – Влюбените

Всяка връзка има своите възходи и падения. В един момент сте лудо влюбени, а в следващия се чудите дали сте в правилната връзка. Малко време далеч може да бъде всичко, което е необходимо, за да освежите връзката си.

Дева – Звездата

Вселената винаги ви говори чрез знаци и синхронизации. Всичко, което трябва да направите, е да следите внимателно какво се случва около вас. Помолете Вселената да ви покаже какво трябва да видите и тя ще го направи.

Везни – Отшелникът

Не сте заинтересовани от общуването със света днес. Предпочитате да прекарате време в тих размисъл и сладка самота. Докато избягването на много отговорности е невъзможно, можете да се измъкнете от света за час, за да останете сами в мислите си.

Скорпион – Йерофантът

Правилата не винаги са създадени, за да бъдат нарушавани. Някои правила са предназначени да се спазват, защото работят и са ефективни. Уважаването на границите може да бъде най-добрият знак за съпричастност и внимание, така че помислете върху това.

Вижте още: Тези 3 зодии могат да покорят всеки мъж

Стрелец – Дяволът

Знаете кое е правилното нещо, което трябва да направите, но ви е трудно. Можете да измислите милиард причини защо този път ще има различен изход. Няма да е лесно да бъдете силни сега, но ще се почувствате добре, когато направите правилното нещо.

Козирог – Смърт

Ако сте се чудили защо всички добри неща трябва да имат край, осъзнайте, че всички лоши неща също имат своя край. Трудните времена също имат своите крайни срокове. Бъдете търпеливи.

Водолей - Две чаши

Смесените чувства са толкова объркващи. Някои решения изобщо не трябва да се вземат. Интересното е, че когато спрете да се опитвате да вземете правилното решение, нещата се случват така, както са предназначени.

Риби - Три меча

Нелоялността не е нещо, което да приемате леко. Ако човек изглежда неспособен да ви бъде верен, това може да е повече от лош избор. Може би е време да си тръгнете от тези отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама