Таро карта за всяка зодия за 29 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 29 април 2024
Снимка: iStock

Ето какво съветва вашата карта Таро според зодията за днешния понеделник, 29 април.

Овен - Страница на жезли

Още не е късно да постигнете вашите фитнес цели. Началото на годината представи няколко препятствия по пътя към промяната, но все пак не е късно да изпълните новогодишните си обещания за здраве. Тази карта Таро е положителен знак за вас - представя ви като енергични и пълни с живот.

Телец - Пет чаши

Новите възможности са навсякъде. Не тъгувайте за нещата, до които не сте успели да стигнете по-рано. Някои от тези проекти и задачи все още могат да бъдат спасени, просто трябва да намерите креативно решение.

Близнаци – Светът

Необходим е специален човек, който да надникне в живота на другия и да му помогне да разкрие най-добрите му качества. Вие сте този човек! Имате чудесен подход, с който помагате на другите да блеснат. Вдъхновяващо!

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Рак – Глупакът

Риск, който планирате да поемете, ще ви се изплати. Тази карта Таро показва голям успех, въпреки че другите ви предупреждават за обратното. В сърцето си знаете, че трябва да направите това и ще успеете!

Лъв - Кралица на чашите

Чувствата ви помагат да разберете себе си по-добре. Вашите емоции са там, за да ви насочат колко точно да се доверите на човек, когото току-що сте срещнали. Интуицията ви може да ви подсказва да бъдете много предпазливи, не позволявайте на другите да ви казват как трябва да постъпвате.

Дева - Десет пентакли

Вашият бюджет или план за спестявания изисква от вас да бъдете пестеливи. Не трябва да задлъжнявате, когато се опитвате да изградите мрежа от спестявания за бъдещето.

Везни – Кулата

Бъдете търпеливи. Днес може да възникне проблем, когато най-малко очаквате. Може и да не сте в състояние да го предвидите или планирате. Вместо да се разстройвате или дразните от това, което се случва, опитайте се да подходите към ситуацията с чувство за хумор.

Скорпион - Седем жезли

Тази карта Таро показва, че е необходима почивка, но докато отпускате тялото си, не се колебайте да стимулирате ума си. Някои от най-добрите мисли могат да ви връхлетят, когато не правите абсолютно нищо.

Вижте още: Как всяка зодия се справя с провала

Стрелец - Рицар на жезлите

Започнете на чисто. Днешният ден ви представя чист лист. Имате много неща, които искате да постигнете, така че вместо да позволите на задачите да ви объркат, подредете ги. Тази карта Таро показва, че имате много енергия и амбиция да преминете през всичко това.

Козирог - Девет меча, обърната

Ако наскоро сте имали служебни или семейни конфликти, може да се почувствате оневинени. Първото впечатление може да е най-доброто впечатление, но можете да пренапишете страницата, когато моментът е подходящ. Късметът е на ваша страна!

Водолей - Шест чаши

В момента нещата вървят добре за вас и сте готови да се насладите на всичко, което ви предлага животът. Това сякаш е ден за следработни срещи, пица и дълго забавление с най-добрите ви приятели.

Риби – Влюбените

Таро картата Влюбени представя сложна ситуация в любовния ви живот - може да не се чувствате готови да изберете един път пред друг, но трябва да помислите за това и да не го отлагате твърде дълго.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама