5 зодии, които да ОБИЧАШ... и 5 зодии, от които да се ПАЗИШ

  • 5 зодии, които да ОБИЧАШ... и 5 зодии, от които да се ПАЗИШ
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 02.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

На кои зодии можеш да вярваш и на кои не... В следващата една година има зодии, които просто не искат да бъдат обичани и само нараняват в отговор на това, че други са наранявали тях. Има и зодии, на които можеш да се довериш и да им подариш любовта си. Ще ти отвърнат със същото.

Овен, Лъв, Стрелец, Рак и Скорпион

Това са зодиите, за които трябва да внимавате. Те могат да влязат в живота ви с големи обещания и още по-големи намерения. Но не очаквайте действия от тяхна страна. Ще са толкова находчиви, че ще ви накарат да се влюбите в тях или за да си докажат, че все още са желани, или за да отмъстят на бивша своя голяма любов, разбила сърцето им.

В следващата една година това са зодиите, които не търсят нищо сериозно, а имат рани за лекуване и спомени за изтриване. Трябва да сте сигурни, че колкото и мило да ви говорят, колкото и звезди да ви свалят, няма да се задържат за дълго в живота ви... освен, ако не останете заедно и не преминете голямата черна дупка в живота им - този период от година, след който те могат да осъзнаят какво всъщност означавате за тях.

За това, ако имате връзка с Овен, Лъв, Стрелец, Рак или Скорпион - не бързайте да подарявате сърцето си. Пазете го, докато не усетите, че човекът до вас е готов да обича отново.

Телец, Дева, Везни, Козирог и Водолей

През следващата година това са зодиите, които копнеят да дават и да получават любов. Зодиите, с които всяка връзка ще е успешна, ако имате общи мечти, планове и химия, която да скрепи всичко.

Не си играйте с чувствата им, ако вие не сте готови за връзка - отдръпнете се навреме, защото техните надежди са големи. Те имат толкова много любов и нежност за даване, че ще ви обсипят с внимание, подаръци, изненади, обещания и действия. Ще ви накарат да се почувствате като най-важния човек на Земята. Най-обичаният и най-обгрижваният.

Те са способни са измислят най-романтичните изненади и да ви спират дъха с тях. Ако имате връзка с Телец, Близнаци, Дева, Везни, Козирог или Водолей очаквайте предложение за брак до края на другата година.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.