Анджелина Джоли уволни бавачката си заради ревност

  • Анджелина Джоли уволни бавачката си заради ревност
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 15.03.2016 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Холивудската звезда Анджелина Джоли остави бавачката на децата си без работа, след като я заподозря, че флиртува с Брад Пит.

Според слуховете 40-годишната актриса първоначално била във възторг от младата жена до момента, в който надуши, че тя върти флирт със съпруга й. „Очевидно бавачката твърде открито е флиртувала с него“, разказаха от обкръжението на актьорската двойка.

Бавачката, например, всеки път се оказвала в басейна, когато там бил и Брат Пит. Това определено не се харесвало на Джоли.

„Параноята я обзе още повече, когато тя го видя в кухнята, загърнат само с пешкир, след като си бе взел душ. А до него стоеше сияещата бавачка. За Енджи това бе капката, която преля чашата“, поясни източникът. Твърди се, че актрисата започнала да крещи на жената, а след това я уволнила.

Анджелина Джоли и Брат Пит са семейство от 2014 година. Двамата отглеждат 6 деца – три техни и три осиновени. Джоли се радва на многолюдна челяд, макар че по собственото й признание на младини не е искала да има деца.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.