Брад Пит е влюбен до уши в Ела Пърнел? (СНИМКИ)

  • Брад Пит е влюбен до уши в Ела Пърнел? (СНИМКИ)
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 20.10.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

В Холивуд отново се заговори за новите любовни трепети на Брад Пит. Откакто стана ясно, че той и Анджелина Джоли са в развод, западните медии не го оставят да диша и през седмица го свързват с нова любима. Клюкарските издания го спрягаха с имената на Марион Котияр, Ел Макферсън, Марго Роби и кого ли още не...

Този път под прицела им е младата актриса Ела Пърнел. Най-интересното в случая дори не е крехката възраст на Ела - 21 години, а фактът, че тя изигра през 2014-та година младата версия на героинята на Анджелина Джоли в продукцията на Disney "Господарката на злото".

Неизвестен източник, обаче, близък до актрисата, сподели пред Mirror Online, че връзката е измислица и Пит и Пърнел не се срещат. Думите му идват като опровержение на информатор на In Touch Weekly, който пък е категоричен: "Брад имаше в ума си Ела Пърнел много отдавна". "Той забрави за Анджелина Джоли и се влюби в 21-годишната красавица Ела", пише изданието, като посочва, че разликата във възрастта между Пит и Пърнел е 32 години.

Снимки: Getty Images Guliver

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.