Дневен хороскоп за 1 май

  • Дневен хороскоп за 1 май
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 01.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Тази сряда не се колебайте да бъдете по-различни. Дори малък нюанс в начина ви на обличане ще раздвижи нещата около вас и ще ви накара да се чувствате по-добре и по-свежи.

Телец

Надежда и оптимизъм са двете неща, от които ще имате нужда днес. Прекарайте деня по непривичен за вас начин. Имате нужда да бъдете и да станете различни.

Близнаци

Това е ден, в който да заложите на разнообразието. Всяка дейност, каквато и да е тя, няма да ви донесе нужното удоволствие и резултат, ако продължи прекалено дълго.

Рак

Това е ден, в който рискувате да пропуснете нещо важно, свързано с личния ви живот. Вслушайте се в скритите сигнали. Притесненията няма да ви помогнат, нито ще ви послужат за оправдание.

Лъв

Тази сряда не вярвайте на чужди съвети и думи. Нечия благосклонност може сериозно да ви заблуди. Потърсете отговора на въпросите само в себе си.

Дева

Днес не тръгвайте на дълъг път. В последния момент може да промените желанието си за прекарване на деня, но да е късно за промяна на плановете.

Везни

Тази сряда потърсете загубени вещи. Сега всичко ще намирате лесно и търсеното ще изниква пред очите ви. Това ще важи, както в буквален, така и в преносен смисъл.

Скорпион

Тази сряда не търсете скрит смисъл и послание. Нещата ще са такива, каквито изглеждат и нищо повече. Изчакайте да мине денят, за да се отдадете на мечти.

Стрелец

Тази сряда не бъдете съдник. Често сте по-далновидни от останалите, но това не означава, че имате моралното право да критикувате. Рискувате да загубите приятел.

Козирог

Тази сряда не мислете за работа. Дори мислите ви да са само в тази насока - помислете как да използвате вдъхновението си в ежедневието.

Водолей

Днес не бъдете по-упорити от обикновено. Изненадайте близките си с готовност за компромиси и отстъпчивост. Те ще ви се отблагодарят подобаващо.

Риби

Не мислете, че сте единствените, които имат недостижими цели. Поставете си срокове за всяка малка стъпка и ще видите как бързо ще се придвижите напред.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.