Дневен хороскоп за 5 май

  • Дневен хороскоп за 5 май
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 05.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Тази неделя потърсете истината извън себе си. Нещата около вас ще са тези, които ще ви разведрят и покажат другата страна на живота.

Телец

Днес не търсете виновник за вашите проблеми. Повечето от нещата си ги причиняваме сами. Просто помислете как да не повтаряте грешките си.

Близнаци

Тази неделя не подценявайте мнението на близките си, но и не позволявайте да ви вменяват вина. Имате нужда от сверяване на часовника и нищо друго.

Рак

Днес е време, в което да си починете от рутината. Всичко привично ще ви причини душевни страдания. Търсете различното.

Лъв

Тази неделя е добър ден да помислите къде може да спестите ресурси и усилия. Помислете какво ви носи суетата и какво смирението.

Дева

Днес не разгласявайте плановете си. Ваша тайна може да стане достояние на некоректен човек. Най-добре прекарайте деня в усамотение.

Везни

Тази неделя не си правете прекалени илюзии. Сега е важно да имате реалистична представа за нещата и да действате максимално хладнокръвно.

Скорпион

Въздържайте се от всякакви действия в личен план. Най-добре се отдайте на мързелуване с изключен телефон и компютър.

Стрелец

Тази неделя е ден за споделяне. Поделете деня, храната, впечатленията си с близък човек. Телефонен разговор с близък роднина също ще стопли душата ви.

Козирог

Тази неделя не пристъпвайте ничии лични граници. Бъдете коректни към другите, както вие бихте искали те да са коректни към вас.

Водолей

Днес се постарайте да бъдете честни със себе си и близките си. Сега може да изясните въпроси, които са ви тормозили дълго време.

Риби

Тази неделя не се обвинявайте, ако не изпълните предварително замисленото. Денят ще ви подскаже как да действате. Водете се по интуицията си.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.