Как да накараш бившия да ревнува според зодията му – част 2

  • Как да накараш бившия да ревнува според зодията му – част 2
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 28.02.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

След като ви показахме как може да предизвикате ревност в бившия си приятел, ето как да постигнете това с останалите представители на зодиака.

Везни

Тази зодия избягва конфронтацията и скандалите, по-скоро се надява да си останете приятели, ама наистина. Ако успеете да се държите спокойно, хладнокръвно и наистина приятелски настроено, в комбинация със зашеметяващ външен вид, Везните няма да останат равнодушни.

Скорпион

Не е трудно да накараш един представител на тази зодия да ревнува. Те очакват да ви видят „затънали” и отчаяни от живота, защото имат огромно самочувствие и вярват, че сте загубили възможно най-добрия партньор. Покажете им, че грешат, излизайки с приятелки и ходейки по любимите ви места.

Стрелец

Стрелците обичат свободата и биха ви завидели, ако се чувствате като "избягали затворници". Те очакват да ви е скучно без техните шеги и закачки и много биха се разстроили, ако отидете на екскурзия в чужбина, публикувайки редовно снимки и чек-ини.

Козирог

Накарайте го да ревнува като се концентрирате в работата и пожънете невероятни успехи. Козирозите са истински работохолици, които държат да са на върха в професията си. Много биха се издразнили, ако получите повишение или нов проект, сякаш точно те са ви спирали в кариерното развитие.

Водолей

Поканете всичките ви общи приятели на заведение, но без него, разбира се. Водолеите са от хората, които живеят, за да дойде петък и да разпуснат с приятели. Игнорирането и скуката ще ги накара да се чувстват адски несигурни.

Риби

Рибите обичат изкуството в различните му форми. Със сигурност по време на връзката ви е надул главата за някой любим изпълнител, писател или художник. Отидете на концерт или на нещо друго, което знаете, че би го заинтригувало, без него и не спирайте да публикувате снимки.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.