Очаквай това, когато работиш за българска фирма

  • Очаквай това, когато работиш за българска фирма
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 31.01.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Имаме някакъв опит в работенето тук там. Някои са били фрийлансъри, други работили за различни компании – немски, френски, американски, а трети в български такива. Сондирахме мнения и събрахме почти всички в 1 статия. Виж какво можеш да очакваш при работа с български работодател:

Начинът на обличане

Това е тема необятна, търпяща развитие и почти неподлежаща на коментар в статия. Едни слагат риза, други са като излезли от бар или отиващи към такъв. Има и група хора, които искат да им е удобно и ходят по пантофи (визираме комютърджиите в офиса).

Начин на комуникация

Първо нивото е средно или под средното. "Митко каза да направиш това, за да разбере какъв е проблемът, че да каже на шефа и да му даде ок за плана". Кой?! А Митко дори не го познаваме…

Клюките

Това Viber, товa Facebook, това личен мейл..., бледнеят пред качеството и бързината на разпространяването на Нейно Величество Клюката. Има си начини, къде къде по ефективни, като например – шушукане, сочене, хихикане, пренасяне на листчета, обръщане на глава към човека, за когото се говори. Всеки дилър би завидял на тая схема.

ДОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК!

Автор: Злати Стоянова

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.