Разкриха пола на бебето на Мариана Попова

  • Разкриха пола на бебето на Мариана Попова
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 23.04.2018 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Мариана Попова е бременна с момиченце. Първото общо дете на певицата и актьора Веселин Плачков ще се появи на бял свят в началото на октомври.

Изпълнителката още не е прекратила клубните си участия, въпреки че вече е в петия месец от бременността си.

"Тя се чувства добре. По малко почива, по малко работи", издаде с усмивка и приповдигнато настроение гордият татко пред "Монитор".

Двамата вече възпитават по едно момиченце всеки. От предишния си брак звездата от "Дамасцена" има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от отношенията й с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена.

Актьорът издаде още, че децата им също много се радват, че ще станат каки.

Припомняме, че през март Попова и Плачков се сгодиха и ще се разходят до олтара до края на годината. Щастливата новина певицата потвърди със снимка на красивия пръстен в профила си във Facebook. "Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!", гласят думите й към кадъра.

Познанството на Мариана и Весо датира от преди около две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир "Кърджали". Първоначално отношенията им са само приятелски, а актьорът е благодарен на 39-годишната певица, че му помага в тежък период.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.