Седмичен хороскоп за 3-9 юни

  • Седмичен хороскоп за 3-9 юни
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 03.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

През тази седмица не потискайте околните с авторитета си, а им дайте повече свобода да избират. Тази седмица търпението ви ще победи всичко. Не пропускайте възможността да поговорите приятно с някой човек, когото не сте виждали отдавна. В средата на седмицата ще имате сериозен успех с дела, които изискват от вас инициатива и творчество. Развихрете въображението си и нещата ще се наредят сами. В петък не отказвайте никакви покани. Ще имате шанса да разговаряте с интересен събеседник.

Телец

Тази седмица ще ви даде усещането за вътрешна свобода. Продължавайте активно да се придвижвате към набелязаната цел. Сега партньорите ви ще ви помагат и ще ви поддържат. Ако добре сте премислили и вече сте взели решение за промяна на работата си, то тази седмица е много подходяща за предприемането на стъпки в тази посока. Във вторник не се захващайте за няколко неща едновременно, защото е много вероятно да не успеете с нито едно от тях. През втората половина на седмицата децата ви ще искат своята част от вниманието ви. Отделете им колкото се може повече време. През уикенда е възможно да сте изправени пред избора дали да прекарате времето си интересно или да заработите не лоши пари.

Близнаци

Тази седмица ще се намери добро разрешение на някакъв много заплетен проблем, което от своя страна ще ви въвлече в някакви много рисковани мероприятия. Сега ще е най-добре да сте в унисон с желанията на колектива и да не се цепите от него. За вторник по-добре не планирайте нищо ново. За тази цел ще е най-добре да използвате срядата. Тя ще е най-подходяща за превръщането на вашите идеи в нещо реално. Петък ще е подходящ за творчество и разгръщане на целия ви творчески потенциал. Постарайте се да прекарате почивните дни вкъщи и да ги посветите на семейството.

Рак

Тази седмица ще сте склонни несъзнателно да дразните съдбата, което е много неприятно. В момента проявите на вълнение са крайно неуместни, така че се постарайте да се държите на ниво. Всъщност обидчивостта и амбициозността сега също няма да са ви от полза. Ще положите не малко труд, но плодовете му ще берете по-късно. За да избегнете възможни конфликтни ситуации много ще ви помогнат вашата прозорливост и интуиция. Те ще бъдат на висота, но ще ви накарат да промените мнението си за някой приятел. Ако имате философски подход към живота, ще можете да избегнете някои неприятни ситуации.

Лъв

Тази седмица може да се окаже изпълнена с емоционално напрежение. Всички ваши постижения така или иначе ще бъдат свързани с преодоляването на някакви трудности. Живейте в настоящето, радвайте се всяка минута на събитията и престанете да мислите за проблемите на утрешния ден. Ако преди са възникнали някакви конфликти, във вторник ще имате шанс да преодолеете последствията от тях. В сряда може да получите решението на важна задача, която преди е била нерешима за вас. Доставете на себе си и на вашите близки удоволствие, като организирате пикник през уикенда, но не предприемайте далечни пътувания.

Дева

Седмицата ще е благоприятна за творчество и делови успехи. Във вторник се постарайте да не се поддавате на съблазни, просто навреме се отдалечете и отклонете вниманието си към нещо друго. Изкачването по стълбата на кариерата ще зависи само от вас самите. Започнете да използвате свои нови разработки и началниците ви със сигурност ще ги оценят. По този начин ще се сдобиете с успех в много начинания. Въпреки това бъдете внимателни и не вземайте прибързани решения. Вторник ще е подходящ за пътувания и командировки. В четвъртък ще получите помощ и подкрепа от близки приятели. Дипломатичността и обаянието ви в събота ще ви помогнат да преодолеете всякакви препятствия.

Везни

През тази седмица традиционният подход към решаването на проблеми няма да бъде особено подходящ, опитайте се да преразгледате част от възгледите си. В сряда може да имате усещането за дежа-вю, като не е изключено всичко това наистина да се е случвало. Същите ситуации, същите хора, подобни думи и същата реакция от ваша страна. В четвъртък някои хора може да започнат да ви завиждат и ще им е много трудно да се примирят с факта, че ги превъзхождате. В събота е възможно внезапно да се появят някакви семейни проблеми, затова предварително се заредете с търпение и сили за решаването им.

Скорпион

Тази седмица се вслушайте в мъдрите съвети на околните и се постарайте малко да укротите амбицията си и задавайте по малко въпроси. Да преодолеете някакви трудности и да постигнете добри резултати ще успеете само, ако проявите търпение и престанете да искате от живота всичко и веднага. Ситуацията в началото на седмицата ще е такава, че ще се наложи да доказвате трудолюбието и работоспособността си. По-добре ще е отрано да набележите основните задачи и цели за текущия момент и да ги следвате безпрекословно. Четвъртък вероятно ще се окаже пълен с изкушения и разочарования, но ако вие издържите с достойнство тези изпитания, то ще си осигурите средства за дълго време. В неделя не отказвайте покани получени от приятели.

Стрелец

В понеделник може да защитавате интересите си, но в никакъв случай не влизайте в конфликти с околните. Премисляйте всяка своя дума и действие. В сряда очаквайте много интересна информация, но тя ще постъпва на големи порции и много разбъркано, така че се постарайте да не пропуснете нищо. Петъкът ще бъде най-подходящ за пътешествениците и през този ден ще е добре да планирате пътуване. В края на седмицата има вероятност да възникне някакво напрежение с приятелите ви. Различни уверения и обещания за помощ ще получите повече от достатъчно, но вашите планове и надежди вероятно няма да се оправдаят напълно.

Козирог

Тази седмица ще е най-благоприятна за развитието на кариерата ви и решаването на важни дела. В понеделник, отстоявайки авторитета и компетентността си пред хора, които са по сведущи в тази дейност, ще е желателно да не упорствате много. В четвъртък ще ви се удаде възможност да блеснете с ерудицията си. В този ден ще проведете много телефонни разговори и повечето ще са за добро. През втората половина на седмицата ще ви се наложи да проявите цялата дипломатичност, на която сте способни. В събота има вероятност да водите сериозен разговор със стар приятел.

Водолей

Тази седмица всякакви пътувания ще бъдат много успешни за вас. С помощта на обаянието си можете да постигнете много но в никакъв случай не трябва да злоупотребявате с него. В средата на седмицата е възможно да възникнат някакви проблеми, за решаването на които трябва да проявите внимание и още повече търпение. Ако проявите нужното търпение, това ще ви помогне да достигнете желаните резултати. В четвъртък не отказвайте помощ и поддръжка от страна на близки хора. Уикендът ще бъде спокоен и направо мързелив.

Риби

Ако дадете воля на предразсъдъците и несъзнателните страхове, то те могат сериозно да ви отровят живота. Опитайте се да не се натоварвате с чужди проблеми и не отлагайте нищо за после. Смело започвайте нови проекти и запознанства с нови хора.Проектите ще се увенчаят с успех, а запознанствата е възможно да се превърнат в добри приятелства. В четвъртък избягвайте да давате обещания, които могат да ви навлекат неприятности. Края на седмицата прекарайте приятно, като поканите близки приятели или самите вие отидете на гости.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.