Тита разкри дали има силикон в бюста

  • Тита разкри дали има силикон в бюста
    Дата: Снимки: Facebook
Дата: 06.06.2018 Снимки: Facebook
Iwoman.bg

Христина Христова, по-позната като Тита, може да се похвали с голям бюст. И макар че от известно време се носят слухове, че 18-годишната певица си е слагала силикон, тя категорично го отрече.

Изпълнителката на хитовете "Антилопа" и "Photoshop" каза в предаването "Преди обед", че се харесва и не се е подлагала на корекции.

"Вече съм свикнала да се приемам такава, каквото съм, защото не мога да излъжа себе си. Хубаво е, когато застанеш пред огледалото, да се харесваш."

#photoshop 🌴

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar) на

Тита също така сподели и за приятеля си Виктор, който я придружи на абитуриентския бал. Преди четири години двамата се запознават в Силистра, но малко след това той заминава за чужбина. Когато впоследствие се събират, тя пък отива да живее в София заради музикалната си кариера. Водят връзка от разстояние, но според нея "истинските неща остават".

Тя също така каза в предаването, че планира да следва Бизнес, тъй като средното й образование е Бизнес с френски и смята, че така ще й е по-лесно.

Тита коментира и новата си песен "Photoshop", която е за лицемерието и фалшивата реалност на социалните мрежи.

"Всички сме част от нея. Идеята на песента е да се забавляваме, да забравим за всички филъри и филтри. Аз например много често излизам без грим. Когато бях по-малка, не се харесвах много, постоянно си намирах някакви кусури. Това е част от пубертета. Вече се приемам каквато съм."

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.