Успешен ден за 2 зодии на 17 юни

  • Успешен ден за 2 зодии на 17 юни
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Днешният ден може да се окаже неочаквано ценен за вас. Да ви спаси от цялата объркана ситуация, ще успее някой, чиито услуги сте поискали предварително.

Телец

Днес трябва да прекарате в компанията на един, но много близък човек. Може малко да ви омръзне, но все пак чувството ще бъде по-скоро приятно.

Близнаци

Добре ще е днешният ден да посветите на приятни домашни занимания, като украсяване на дома, разместване на мебелите и изобщо, каквото ви подскаже фантазията.

Рак

Този понеделник трябва да сте предпазливи. Съществува голяма опасност да направите глупави грешки, за които ще отговаряте като за нещо сериозно.

Лъв

Добре е днешният ден да посветите на домакинска работа, а такава има със сигурност. Не проявявайте инициатива – подобни неща сега ще бъдат пресечени по жесток начин.

Дева

Днешният ден ще бъде тих, спокоен и достатъчно продуктивен, ако разбира се заставите да направите нещо, а това може да се окаже не толкова просто.

Везни

Този понеделник сутринта може да не намерите розовите си очила и светът ще ви изглежда в сиви тонове. Но не всичко в живота ни радва и заради това понякога ни е необходима почивка.

Скорпион

Днес вашето мнение ще се мени час по час, затова преди да вземете решение, трябва да помислите много, а най-добре е да потърсите съвет от друг.

Стрелец

Този понеделник около вас ще има много промени, които няма да ви засегнат, освен ако самите вие не пожелаете. Може би е време да промените посоката.

Козирог

Открехнете завесата, отделяща ви от околния свят. Това ще ви помогне да разберете другите, а пък и те да ви разберат.

Водолей

Този понеделник някой може да се опита да ви манипулира незабелязано. Реагирайте на всеки сигнал на интуицията ви.

Риби

Този понеделник творческият ви потенциал ще нарасне до такава степен, че просто ще ви преизпълни. Оценете всичко и не го хвърляйте напразно в бездействие.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.