Важен знак за една зодия на 10 май

  • Важен знак за една зодия на 10 май
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 10.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

През този ден не вярвайте на слухове. Каквото и да ви казват другите, вие трябва да следвате своята линия на поведение. Поне ще сте сигурни, че не сте изневерили на себе си.

Телец

Този петък не прекалявайте с удоволствията. Много лесно може да прекрачите границата, а сега нямате нужда от това. Не ви се случва толкова често.

Близнаци

Днес не тръгвайте на дълъг път. Помислете дали не е по-добре да отложите пътуването за друг ден. Бъдете внимателни и при пресичане.

Рак

Този петък помислете дали не пропускате нещо важно. Може би някой чака важен знак от ваша страна. Ако се забавите още, може и да няма нужда да правите, каквото и да било.

Лъв

Днес не е много ясно какво точно ще искате. Затова приемайте всяко предложение. Оставете инициативата на останалите.

Дева

Този петък не правете компромиси с желанията си. За да бъдете себе си, трябва да получавате това, което искате. Иначе ще ви е трудно.

сърце

Везни

Днес имате шанса да направите своите първи стъпки към ваш грандиозен план. Запазете стъпките и плановете си в тайна. Дори да ви питат - правете се, че не сте разбрали въпроса.

Скорпион

Този петък не пробвайте нови неща. Това е ден, в който да заложите на добрите стари проверени начини за действия и комуникация.

Стрелец

Днес не търсете виновни за вашето положение. Вие сте достатъчно самостоятелни, за да допускате чуждо влияние. Сега помислете как да поправите нещата.

Козирог

Този петък не обещавайте нищо на никого, дори на себе си. Дори да имате желание да изпълните нещата, много лесно може се окажете в невъзможност да ги изпълните.

Водолей

Този петък не взимайте нищо назаем. Не е ясно дали външни обстоятелства няма да ви попречат да върнете заетото.

Риби

Днес направете всичко възможно, за да избягате от статуквото. Дори най-стриктната работа направете така, че да избягате от рутината. Вечерта разтоварете по любимия си начин.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.