До жената с мечти, по-големи от нея

Хората ще ти изредят всички причини, поради които мечтите ти няма да се случат, бъди сигурна. Ще се опитат да пречупят вярата ти в успеха и да разрушат духа, който те е насърчил да ги преследваш. Но те се позовават на собствените си преживявания. Те също са тичали след вятъра, но никога не са се престрашили да литнат. Мечтали са за определен живот, но никога не са направили достатъчно, за да стане реалност. И винаги, когато са се сблъсквали със стена или препятствие по пътя си, те са се връщали назад…

Ние ще ви кажем, че в този луд свят има и ярки звезди, които са постигнали и немислимото. Които са преодолели пречките, но в крайна сметка са пресекли финалната права. Така че защо да не може вие да сте това? Защо да не можете да работите като изпълнителен директор на световноизвестна компания? Защо книгата, която искате да напишете, не може да бъде най-продаваният бестселър от New York Times? И каква е причината да не можете да живеете в къща на морския бряг, заобиколени от 3 дечица, макар в момента да нямате дори половинка?

Когато сте сами, си задайте тези 6 силни въпроса

Време е да се научите да вярвате в себе си. Ако се нуждаете от одобрението на другите, това е най-сигурният начин за провал. Вие сте единственото валидно решение, необходимо, за да сбъднете мечтите си. Вашата посока се определя от вашето отношение, вашето отношение се основава на вашето мислене, а вашето мислене идва от това до каква степен вярвате в себе си. Затова напълнете ума си с най-красивите неща, изпълнете го с радостта, дошла от болката, изпълнете го със смеха от преодоляването на тъгата ви… Това е верният път към успеха.

Гласували общо: потребители