Модел с Даун доказва, че щастието и успеха са в наши ръце

Ако има някой, който знае какво е да мечтаеш „на високо”, това е Челси Вернер. Тя е живото доказателство, че никой не трябва да се отказва да следва мечтите ти, независимо от обстоятелствата или хорското мнение. Опровергавайки предварително създадените идеи за синдрома на Даун, тя не само се превърна в международно известен модел, но и 4-кратен олимпийски шампион. Ето и нейната история.

Челси е родена в Данвил, Калифорния и не може да ходи до почти 2-годишна възраст заради синдрома на Даун. Въпреки всичко, родителите й я насърчават, запознавайки я с много различни спортове и в крайна сметка положителната енергия на гимнастиката я привлича. Тя започва спортната си кариера на 8-годишна възраст, независимо предупрежденията на лекарите, че е с нисък мускулен тонус.

5 ЗНАКА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ

„Аз съм много позитивен човек и не виждам нещата като ограничения. Упорита съм и работя много, защото понякога имам нужда от повече време от останалите. Начинът, по който родителите ми ме отгледаха, ме накара да се чувствам добре в собствената си кожа. “, каза тя. Нейната преданост, постоянство и саможертва я превръщат в световна шампионка. Тя печели Националното първенство за Параолимпийски игри в САЩ 4 пъти и до 27-годишна възраст.

Вижте тази публикация в Instagram.

Happy International Womens Day!

Публикация, споделена от Chelsea Werner (@showtimewerner) на

Тогава обаче открива и света на модата. И докато професионалната й гимнастическа кариера продължава, характерната й упоритост я кара да почука и на още една врата. След като бива отхвърлена от агенциите, тя започва да публикува снимки онлайн и бързо след това й получават предложение от We Speak Model Management. Агенцията, базирана в Ню Йорк, се стреми към положителна промяна в модните реклами, обществената перспектива и здравословния начин на живот. И Челси е идеалният пример. Тя показва, че да бъдеш уникален е много повече от това да бъдеш човека, който хората етикетират като „перфектен“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Loved all the positive energy @pildora.nyc 💗They are all about sustainable fashion which is so amazing 🥰 Photograph by @federicaphotography dress @beaconscloset

Публикация, споделена от Chelsea Werner (@showtimewerner) на

Вижте тази публикация в Instagram.

Love this shot @pildora.nyc 💗 Sweater @andagain 🥰 Production – Pildora (@Pildora.nyc) Creative Director/Stylist – Christina Almeida (@Christeeenii) Photographer – Federica Dall’Orso (@federicaphotography) Makeup – Sasha Cruz (@Sashaxcruz) Hair Stylist – Zeta (@hairbyzeta)

Публикация, споделена от Chelsea Werner (@showtimewerner) на

Гласували общо: потребители