4 идеи за декор в цвета на 2019 година


4 идеи за декор в цвета на 2019 година
Снимка: Instagram

В продължение на 20 години институтът "Пантон" влияе пряко върху модната индустрия, а и също върху интериорния дизайн. Тази година няма да направи изключение, а цветът, който ще властва през следващите 12 месеца, е жив корал. Определено доста оптимистичен цвят, носещ позитивна енергия и лесен за "интегриране" в съвременния забързан живот. Този избор има и екологично значение - да повиши осведомеността за тежката ситуация на Големия коралов риф в Австралия. Избирайки "жив корал" Институтът показва своята почит към природното чудо. А ако се чудите как да се освежите своя дом в тон с 2019-та година, ето няколко идеи.

Мека мебел

От столове за хранене до удобни фотьойли, "живият корал" може да изглежда наистина зашеметяващо. Възможностите за мека мебел, обагрена в топли розови нюанси, са безкрайни, така че бъдете смели и поканете вечното лято да погостува във вашата дневна.

Масичка за кафе

Следвайки съветите на модните диктатори като Vogue и Elle Decor, можете да освежите декора на дадена стая с помощта на масичка за кафе. Стилът и формата зависят изцяло от вас, така че развихрете въображението си.

Стена за акцент

Ако сте достатъчно смели и експериментаторски настроени, винаги можете да пребоядисате една стена в коралово.

Малки аксесоари

Традиционалистите също биха могли да заложат на "жив корал" в съвсем "прилично" количество, без то да се натрапва на очи или да променя цялостния облик на стаята. Малки възглавнички, рамки за снимки и всякакви малки аксесоари биха внесли доза свежо настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама