Рапърът DEE за преживяванията във "Фермата” и за новите му проекти


Рапърът DEE за преживяванията във "Фермата” и за новите му проекти

Готин, позитивен, естествен, непринуден, репърът DEE стана любимец не само на зрителите, но и на участниците във "Фермата". Само преди боени дни той излезе от риалити формата, а неговите конкуренти, които всъщност се превърнаха в приятели, не скриха тъгата си от отсъствието му. Специално за нашите читатели DEE BEBE сподели за участието си във "Фермата” и за нещата, които му предстоят.

Здравей, DEE. Разкажи ни за преживяното във "Фермата”. Как би го определил и с какви спомени ще останеш?

Беше once in a lifetime преживяване за мен! Никога не съм очаквал да ми се случи нещо подобно и беше велико. Спомням си само хубавите моменти, смеха, готините хора, с които се запознах. Е, спомням си и как мазах едни клони с изпражнения, но това е част от цялото приключение.

Защо си избра толкова силен противник на дуела  - Стоян, и съжаляваш ли, че не успя да го биеш, въпреки че се представи достойно?

За нищо не съжалявам. Разбира се, че избрах силен противник – това е въпрос на чест. За какво ми е да се изправя срещу по-слаб играч? Така или иначе аз прекарах в шоуто достатъчно време, научих доста неща, заякнах и исках да се пробвам срещу силен противник. Победата никога не ми е била цел номер 1. За мен забавлението е много по-важно.

Какви бяха моментите ти във “Фермата” – повече положителни или повече отрицателни?

Аз съм супер позитивен човек и за мен всяко преживяване е весело. Това е въпрос на нагласа към живота. Животът във фермата имаше своите трудности, но като цяло за мен беше повече фън и много малко драма.

Какво спечели и какво загуби, според теб, от участието си в това предаване?

От участието си само спечелих – преживявания, опит, нови познанства. “Фермата” е формат, в който не се търси жълтото, а напротив – всичко е много позитивно, градивно. Супер съм хепи, че станах част именно от такъв тв проект, защото има много други риалити програми, в които хората повече губят от участието си.

Сега след като прекара толкова време във ферма и се сблъска със селския живот, мислиш ли, че някой ден самият ти може да станеш фермер?

Едва ли. Преди да вляза във “Фермата” никога не бях доил, копал или ковал пирони. Мисля, че няма да ми се налага повече да го правя, но пък беше интересен опит.

Кои бяха първите неща, които направи, след като излезе навън?

Излязох на клуб и общо взето се върнах към моя си начин на живот. За живота в шоуто беше съвсем непознат и честно казано доста неща ми липсваха. Наспах се, изкъпах се нормално и всичко си е както преди. Всъщност сега доста повече хора ме разпознават, където и да отида – това е различното.

Наскоро излезе новата ти песен "Море”, която за кратко време си спечели доста почитатели. Разкажи ни малко повече за този проект? Как реши да направиш песен изцяло на български?

Отдавна искам да го направя, а сега дойде и моментът за това. Клипът към сингъла "Море" е заснет непосредствено влизането ми във "Фермата". Мисля, че таймингът е перфектен. Режисьор на видеото е Людмил Иларионов–Люси, а оператор - Андрей Андреев. Записът по музика и текст е обща работа между мен и моята половинка от P.U.R.E. The MOVEMENT - Николай "X" Николов .

Какво да очакваме от ДЕЕ от тук нататък? 

Имам няколко музикални проекта. В момента готов и най-актуален е сингъла ми “Море”.

Предстои да се чуе и за много силен дует с една от най-силните R&B певици в България, но няма да издавам коя е. Продължавам си с участията, които в момента са доста – търсят ме от клубове из цялата страна.

Пускам и линия мъжки облекла в моя стил, които ще бъдат в една от най-големите вериги магазини в цялата страна - повечето са в моловете. Колекцията трябва да е готова до 2-3 месеца. С Ася Капчикова ни предстои много готин музикален проект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама