Стилистът Добромир Киряков: Галена обича да експериментира


Стилистът Добромир Киряков: Галена обича да експериментира
Снимка: Facebook

Галена е една от българските звезди, които винаги изглеждат неотразимо. Тя има не само супер модерен стайлинг, но също така налага тенденции, които бързо стават хит. Ако се чудите кой се грижи за визията й, представяме ви дългогодишния й стилист Добромир Киряков. Той е от Пловдив, но модните столици Милано, Лондон и Ню Йорк са му като втори дом. Добромир сподели пред нас, че когато човек е намерил своето призвание, той изобщо не прави разлика между работа и страст. А той определено е отркрил това, в което е най-добър, което го доказва и в последния клип на Галена - "#The Bo$$".

Опиши се с три думи.

Позитивен, целеустремен и прагматичен.

От години се занимаваш със стайлинга на Галена. Как се промени той?

Промени се по начин, по който да ми се задава този въпрос. Стилът й е едно живо същество, което се променя постоянно. Тя е една от малкото популярни личности в България, които толкова да вълнуват с външния си вид.

Какъв клиент е тя? Обича ли да експериментира?

Галена до такава степен е отворена към експерименти, че каквото и да ми хрумне, знам, че ще го направи. Наистина обича да експериментира със стила си.

Три неща, които да притежаваме в гардероба си това лято?

За мен това лято не е никак по-различно от всички минали лета. Иначе: дългите кимона, бокс лого тениските и плексиглас сандалите с две каишки. 

Тенденцията, която не можеш да понасяш да виждаш на улиците?

Отдавна съм спрял да не мога да понасям каквото и да било. Всеки има право на себеизразяване по начина, по който намери за добре. Аз не съдя хората за това как изглеждат. Важно е в какъв вътрешен мир са.

Коя световноизвестна звезда би облякъл и как?

Мечта ми е по някакъв начин да облека Дженифър Лопес, защото Деми Ловато има една снимка, където носи яке на Beyond. На снимката Джей Ло я гали по якето. Именно заради това искам да я облека в марката. Знам, че на нея ще й хареса.

Нещата, които най-много харесваш в себе си?

Амбицията си харесвам най-много. Това качество ми помага във всичко.

Нещата, които би променил?

Аз постоянно работя върху това да променям неща в себе си. Не бих казал, че имам нужда от промяна. Бих казал, че имам нужда от тотално надграждане.

Кой е Добромир, когато не се занимава с мода?

На мен ми е много трудно да се разгранича извън модата, тъй като на мен модата ми е най-голямата страст. А най-голямата ми страст действително бележи личността ми по много силен начин. Когато човек е намерил своето призвание, той изобщо не прави разлика между работа и страст.

Довърши изречението: Аз съм един мъж, който…

Един мъж, който живее в мечтите си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама