Кой герой от "Игра на тронове“ си според зодията


Кой герой от "Игра на тронове“ си според зодията

Ние сме сред милионите фенове на хитовия сериал "Игра на тронове". Ако и вие следите с интерес какво се случва с Денерис Таргариен и компания, проверете кой герой сте според зодията си.

Овен

Първият знак в зодиака е известен не само с лидерските си качества и харизма, но и със своята импулсивност и гняв. Овенът не може просто да стои и да наблюдава безпомощно отстрани, особено когато знае, че е в състояние да оправи трудната ситуация. При все това, обаче, понякога хората се чувстват претоварени от неговата агресивност. Денерис Таргариен е точно това.

Телец

Принц Оберин е като излязъл от мечтите – привързан, надежден, романтичен и добър с ръцете. Като един истински Телец, той се наслаждава на фините неща в живота и не се срамува да се отдаде на хедонизъм и материализъм.

За съжаление, може да бъде и изключително безкомпромисен и твърдоглав (което в крайна сметка доведе и до неговия край). Ако беше научил урока си, щеше да се възползва по-добре от шанса си за отмъщение, който чака толкова години.

Близнаци

Близнаците са две различни идентичности, събрани в едно. С тях човек никога не е сигурен кое от лицата си ще покажат. Социалното, забавното и любящото? Или неспокойното, студенокръвното и номадското? Или нито едно от тях?

Аря Старк с бързия си ум е идеалният представител на Близнаци. С нея никога не знаеш какво да очакваш.

Рак

Липса на сдържаност, когато става дума за емоции плюс прекалена привързаност към майката – тези две качества на Робин Арин го причисляват към зодия Рак.

Хората, родени под знака на Рака са склонни към резки промени в настроението и егоизъм като защитен механизъм, ако не се отнасяте с тях добре. За сметка на това са изключително лоялни към близките си, ценят семейството и дома си и избягват конфликтите.

Лъв

Разбира се, че Лъвът ще бъде представен от някой от дом Ланистър – а Тирион Ланистър представя еднакво добре и двете. Въпреки всички предизивкателства, пред които се изправя, неговата лъвска самоувереност, храброст и красноречие му помагат да оцелее.

Умни, креативни и дръзки, Лъвовете често са мързеливи и арогантни. В крайна сметка, защо трябва да работиш, след като имаш толкова много таланти?

Дева

Подобно на Джон Сноу, Девите са независими, земни, любезни и често неразбрани. Тяхното смирение, практичност и старание ги определят като компетентни, макар и обикновено нежелани лидери. Имат силно чувство за съпричастност и не винаги им харесва да са в светлината на прожекторите, но качествата им често ги отвеждат точно там.

Понякога Девите са прекалено отдадени на работата си. Заради своята лоялност и висока работна етика, те ще завършат поставената им задача, макар да не им носи радост и удовлетворение.

Везни

Планетата-покровител на знака Везни е Венера – богинята на любовта и красотата. Какъв по-добър представител на този знак от красивата, но лекомислена Санса Старк?

Санса е нерешителна, но в сърцето си е мила и справедлива. Тя жадува партньорство – чрез брак или компания, тъй като действа по-добре, когато не е сама.

Бъдете внимателни обаче – тя е хитра и може изкусно да играе жертва, докато крои план за отмъщение.

Скорпион

Както Хал Дрого, и вие сте привлечени от силата и страстта.

Вашата силна индивидуалност понякога ви прави да изглеждате дистанцирани и неспособни на интимност, но при подходящите обстоятелства можете да бъдете по-любящи от повечето хора. Внимавате с чувствата си и трудно се отваряте към другите или пък показвате своята мека страна. Хората трябва да заслужат уважението ви, няма да им го дадете просто така.

Стрелец

Жаждата за приключения на Джора Мормонт е завидна. Той е енергичен и екстровертен и се адаптира към най-различни ситуации.

Както Джора, Стрелецът е отворен, идеалистичен и амбициозен. Той жадува за свободата да прави каквото си иска, независимо как това ще се отрази на отношенията му с другите.

Козирог

Всички мразят Кутрето. Но като един Козирог, той притежава и много полезни качества – дисциплина, отговорност, майсторство. Зад хаоса, който привидно създава, той е успешен бизнесмен и ефективен мениджър, който не прави нищо наполовина. Работата му е основна част от неговия свят.

Параноята и здравият разум на Кутрето му позволяват да мисли с крачка напред пред враговете. Но той е вкопчен в миналото, не умее да прощава и е многознайко. Ако се беше научил да прощава от самото начало, всички тези неща нямаше да му се случат.

Водолей

Малко странно е да свързваме жрицата на огъня Мелисандра със знака на Водолея, но тя е точно това. Неконвенционални, самодостатъчни и емоционално затворени, и Мелисандра, и Водолеят ще се борят до смърт за кауза, в която вярват.

Връзките им с планетата Уран им дават визионерски качества, благодарение на които виждат в бъдещето, както и своята роля и място след години. Отрицателните им качества са изменчивост и безмилостност.

Риби

Риби, вие сте мъдри, интуитивни и безкористни като Сър Давос Сийуърт. И двамата сте състрадателни и защитавате тези, които обичате дори с цената на саможертва.

Сър Давос е умен и наблюдателен и се учи от грешките на другите. Той мрази ненужната жестокост, а приятелската му нагласа го кара да търси компанията на хора от различни социални слоеве. Неговото сладкодумство също помага.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама