Орлин Павлов: Нямам търпение да тръгна на национално турне


Орлин Павлов: Нямам търпение да тръгна на национално турне
Снимка: Facebook

Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена - Орлин Павлов - ще зарадва многобройните си фенове с национално турне тази есен. Началото ще бъде дадено в София с първия му голям самостоятелен концерт на 1 октомври в Зала 1 на НДК. Заедно с Орлин на сцената ще излязат едни от най-добрите български музиканти, а за да е пълноценен музикалният сюрприз, той е подготвил и самостоятелен албум. Нашите колеги от Actualno.com си поговориха с удоволствие с Орлин за предстоящите събития и за други любопитни неща около него. Вижте сами в долните редове!

Тази година е повече от успешна за теб - нов филм, сериал, албум, концерт в Зала 1 на НДК, турне... Как се случи всичко това в рамките на по-малко от година?

Лидия Михайлова, с която работя повече от две години, направи цялата страхотна организация и заедно успяхме да подредим всичко, за да се случи по този начин. Особено с албума и концертите – трябва й награда "Mениджър на годината". Ако има такава в мен, й я връчвам веднага!

Как върви подготовката за концерта?

Много работа, страхотни музиканти, много идеи. Концертът в Зала 1 на НДК на 1 октомври е голямо предизвикателство, както и турнето, което ми предстои. Тяхната реализация би била невъзможна без спонсори. Ние намерихме страхотни, които ни повярваха. Проектът е мащабен – до мен на сцената ще свири банда от 10 души. Много е вълнуващо!

Разбрахме, че гарантирано успешната комбинация между теб, Любо Киров и Графа е сътворила нова песен...

Докато подготвях албума си ми се обади Графа и каза: "Имам жестока идея". С Любо се събраха, измислиха текста. И така записахме нова песен заедно, която се казва "Приятели завинаги" и влиза в албума. Ще я представим за пръв път на концерта в НДК. И не само нея, разбира се.

Ще видим ли и други твои колеги на сцената?

Прекрасната Белослава. Също така Живко Петров Трио, имаме авторска песен, която измисли той и също ще бъде в албума. Имаме ново парче и с Бобо. Балет "Нова" също ще се качат с мен на сцената, както и моите приятели от група "Спектрум", които направиха страхотна версия на "Още малко".

Как върви подготовката?

Режисьор на спектакъла е Виктор Бонев. Имам щастието до мен да застанат изключителни музиканти - Мартин Ташев, Милен Кукошаров, Васил Вутев, Борислав Бояджиев, Владислав Мичев, Димитър Льолев, Георги Стойков, Евден Димитров, Волен Милчев, Ангел Дюлгеров и DJ Stephan Love. Всичко върви супер и по план! Нямам търпение, защото цялата подготовка е истинско предизвикателство!

Виждаме, че успешно се справяш с професиите си на певец и актьор. С кое от двете, обаче, сбъдна детската си мечта?

Исках да стана космонавт и певец. Не успях да стана космонавт. Аз не се и опитах. Може би ако бях пробвал, щях да стана...

Възможно е.

То не е и късно. Просто ми трябват около 2-3 милиона евро и биха ме качили веднага срещу тази сума на някой космически кораб. Но съм много щастлив, че сбъднах детската си мечта да бъде певец.

Как прекара лятото?

В много работа – записи, музиканти, текстове. Емоции не липсваха, но прекарах само пет дни на морето. Нямах възможност за повече. Много исках поне още пет... Записвах песни по албума, подготвили сме около 7-8 нови парчета, има нови версии на стари песни, ремикси, дуети, трио...

Обмисляш ли видеоклипове към тях?

Трябва да изберем на кои точно песни от албума. И разбира се – с Любо и Графа ще направим видео към новата ни обща песен, може би тази година.

Кога усещаш, че ти свършва горивото и как презареждаш?

С музика, почивам си и на път. Много обичам да пътувам. Пътят ме зарежда. Пътувам с колата, около мен има хубави хора и много емоции по време на път. Сега предстои турне, което след София, продължава в Пловдив на 5 октомври в комплекс С.И.Л.А., следва Бургас на 13 октомври в Държавната опера и Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната дата е 20 октомври, когато ще съм на сцената в ДКС "Васил Левски" във Велико Търново.

Пътят, концертите и емоциите може и да ме уморяват, но след това се чувствам по-зареден и щастлив, че съм преживял всичко това!

Интервю на Милена Славкова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама