3-те зодии, които ще имат много щастливо лято


3-те зодии, които ще имат много щастливо лято
Снимка: iStock/Guliver

... поне засега. Това са зодиите, за които лятото ще бъде вълшебно. Ще има много емоции, много летни страсти и ще изживеят най-хубавите юни, юли и август. Ето кои са те...

Близнаци

Много хубаво лято ви чака. Не се съмнявайте в това. Трябва да бъдете по-търпеливи с хората, за да може да ви опознаят и да разберат колко прекрасни хора сте всъщност. На пътуване до морето ще срещнете любовта. Понякога тя няма логика и се появява в моменти, в които обърква всичко и се настанява право в сърцето. Пуснете я там, имате нужда от обич, закрила и нежност. Имате нужда да обичате и да бъдете обичани. След това ви чака истинска любовна лятна приказка. С разходките до късно, горещите нощи и ведрите утрини, ухаещи на любов.

Везни

Няма по-хубави моменти от тези, в които сърцето си спира от радост и нито чуваш, нито виждаш нещо около себе си. Това лято ще те дари точно с два такива момента, които никога няма да забравиш. Единият от тях е свързан с много близък човек, който ще ви каже нещо много емоционално и красиво, което ще обърне хода на нещата. Другият такъв специален момент ще се случи с напълно непознат човек, който много ще харесате в мига, в който го видите. Отваряйте си очите на четири това лято... любовта чака.

Риби

Няма по-хубаво лято от това, което е пълно с любов. Емоциите ще връхлитат една след друга и ще ви повалят като силни вълни. Ще ви потопят в море от щастие, от което така отчаяно имате нужда. Любов от миналото ви ще се върне с пълна сила в живота ви. Ще съжали за грешките, ще иска да му простите и отново да бъдете заедно. Може би този човек е премислил всичко и знае, че вие сте човекът, с когото иска да прекара целия си живот. Ако кажете "ДА", чака ви най-незабравимото лято на света.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама