3 удивителни начина да преобразите дома си тази есен


3 удивителни начина да преобразите дома си тази есен
Снимка: iStock

Всички обичаме лятото. То е добро за нашето физическо и психическо здраве, но най-вече го свързваме с повече време, прекарано в създаване на спомени с тези, които обичаме най-много. За някои, обаче, топлото време също е свързано и с ремонтни дейности. Без значение дали се местите в ново жилище или искате да разнообразите и освежите дома си, не е нужно това да е свързано с прекомерен стрес или изразходването на твърде голям бюджет.

На Вашето внимание все повече магазини предлагат онлайн стоки за бита. Когато намираш всичко необходимо на едно място е още по-добре. За това са се погрижили от първия виртуален мол Mall to Home, където може да откриете всичко: от малка черна рокля за Вас, маркови дрехи и обувки за Вашите деца, до внимателно подбрани стоки за дома от най-висок клас.

Ето какви свежи идеи сподели екипът им с нас, за да вдъхнем нов живот на дома си тази есен:

Освежете банята без да къртите плочки!

Идеята да имате своя баня в спа стил вкъщи може би е изглеждала като мечта в миналото, но благодарение на напредъка в душ технологиите, сега тя може да се превърне в реалност. Понякога разковничето се крие в дребните детайли, като аксесоарите за баня. Те могат бързо и лесно да преобразят банята ви без в същото време да се разделяте с така необходимите неща в ежедневието.

Не забравяйте, че любовта винаги минава през стомаха!

Разбира се, ремонтът или освежаването няма да си струват усилията, ако не ги покажете и не ги отпразнувате с хората, които обичате. А какво по-хубаво от това да си припомним морето с вкусни ястия, поднесени в съдове за хранене с прекрасни палитри. Защото трябва да нахраним не само стомаха, но и душата си, нали? А когато Вашите чинии, чаши или купи са изработени от висококачествен порцелан, с ръчно нанесена глазура и са с подсилени ръбове срещу чупливост, това само увеличава уникалността и удоволствието от използването им. Естествено, за да добавите финален изящен щрих на своята трапеза имате нужда от подходящите прибори за хранене. С елегантно позлатено покритие или черен модернистичен мат ефект, изборът е изцяло Ваш.

Всички професионални готвачи и любители на добре сготвената храна могат да подобрят своите умения, благодарение на качествените и практични съдове за готвене от чугун, които може да откриете в Mall to home . Тематичните тигани и тенджери ще Ви пренесат лесно във френския Прованс, за да развихрите въображението си за нови вкусни рецепти.

С добра организация всичко се постига!

Каквато и част от дома си да ремонтирате или реновирате, вероятно ще трябва да извадите всичко от там, преди да започнете работа. Разбира се, всички тези вещи трябва да отидат някъде, а в този случай съхранението е от ключово значение. Организирайте и съхранете вещите си по подходящ начин, за да Ви e по-лесно. А накрая украсете с подходящите декорации. Няма по-добър и естетичен завършек на всеки ремонт.

Чувствайте се винаги комфортно у дома!

В заключение можем само да се съгласим с Mall to Home, че поддържането на дома Ви свеж и готин през всички сезони означава само едно, че имате къде да разпуснете и да се забавлявате със семейството или с приятели. Ето защо очакваме с нетърпение да пазаруваме изгодно с напълно безплатна доставка новите продукти, които виртуалния мол добавя всеки ден на сайта си. А Вие готови ли сте за шопинг?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама