4 винтидж тенденции при интериора на дневната


4 винтидж тенденции при интериора на дневната
Снимка: Facebook

Подобно на модата, ретро полъхът в интериорното обзавеждане набира все по-голяма популярност. Разбира се, това съвсем не означава, че трябва да преобразите цялото помещение с ярки тапети и флорални щампи, за да се сдобиете с дневна, вдъхновена от стила на миналия век. Напълно достатъчно е да включите няколко от тези 4 тенденции, които да носят винтидж усещане.

Куфари "под прикритие"

Антикварните магазини могат да ви изненадат приятно с табуретки и фотьойли от стара кожа. От друга страна, можете да запълните "липсващите парчета от пъзела", добавяйки масичка за кафе във формата на полумесец, стар сандък или реставриран куфар, изпълняващи същата функция.

Естествени материали

В средата на миналия век на мода са били естествените материали. Паркетните дъски наистина изглеждат страхотно, но не всяка дневна може да си ги позволи. За щастие, съществуват други алтернативи, като състарен ламинат.

Бледи цветове

Много хора асоциират винтидж стила с флоралните тапети. Освен ако не искате съвсем да се пренесете в 70-те години, предлагаме ви да се спрете на по-неангажираща тенденция. Можете да го постигнете като изберете латекс в млечни нюанси - бледо сиво, небесно синьо или бебешко розово. Цветовете трябва да изглеждат така, сякаш са били огрявани от слънце дълго.

Книги на показ

Не вярвахме, че е го кажем някога, но книгите отново са на мода! Ако сте решили да преобразявате дневната си в ретро стил, трябва да забравите за телевизора като фокусна точка. Върнете се в добрите стари времена, когато библиотеката е била "душата" на дневната.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама