7 начина да добавите характер в дома си


7 начина да добавите характер в дома си

Ако обичате да следите Pinterest и Instagram за свежи интериорни идеи, сигурно вече обмисляте как да редекорирате дома си, така че да стане по-уютен и уникален.

И ако искате да избягате от скучните бели стени и мебелите в земни тонове, ви предлагаме да видите тези идеи, от които да почерпите вдъхновение за вашето жилище.

1. Цветни килими

Ако се спрете на модерни и изчистени линии, добавете ярки цветове, за да създаде желания ефект. Така стаята ви ще изглежда по-добре визуално, а също така ще добавите доза индивидуалност към пространството.

2. Модерно осветление

Ако една снимка струва хиляди думи, какво се случва, когато комбинираме нашите думи и снимки в типографско изкуство на стената? Вашият декор буквално може да казва нещо силно, още повече, когато е лично. Хубавото е, че може да го направите сами с помощта на светодиодно въже, което свети в желания цвят. 

3. Цветни врати

Обикновено сме свикнали вратите в домовете ни да са бели, бежови и в сходни нюанси. Но разчупете интериора, като ги боядисате в свежи цветове, като може да експериментирате и да направите нещо по-интересно, както е показано на снимката.

 

4. Интересни брави

С тях може да персонализирате пространството си и да дадете на всяка стая специален щрих, когато влезете.

 

5. Цветни акценти

Един много лесен начин да внесете цвят в стаята е с помощта на възглавнички за дивана. Ако сте амбициозни, може сами да си ушиете калъфките или просто да си купите интересни и закачливи модели, които да се открояват в помещението.

 

 

6. Декорация на стената

Тази идея може да си я направите абсолютно сами, като за целта имате нужда от закачалка за дрехи, корда, бели пера и златен спрей. Много лесна и ефектна декорация за стената в бохо стил.

 

7. Смели цветове на стените

Когато става въпрос за цвета на стените вкъщи, ви препоръчваме да експериментирате и да заложите на по-нетрадиционни нюанси, които ще вдъхнат живот на пространството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама