Готови за зимата с новата празнична колекция на ИКЕА


Готови за зимата с новата празнична колекция на ИКЕА
Снимка: ИКЕА

ИКЕА ни подготвя за зимния сезон с тазгодишната си празнична колекция, която изобилства от всичко необходимо, за да оживее магията на Коледа във всеки дом. Сред зимните артикули всеки може да открие ефектна коледна декорация, опаковъчна хартия, както и вкусни лакомства и аксесоари.

Колекцията VINTER разполага с всичко, което ни е нужно, за да се потопим в празнично настроение - от осветление, кутии за подаръци и опаковки до дървени декорации, цветя и дори коледни дръвчета. Съдовете за печене на сладкиши, разкошните прибори за хранене и меките текстилни изделия допълват идеално празничната картина.

Тази година ИКЕА си партнира с дизайнерката Беа Зенфелд, която ни отвежда отвъд границите на традиционното. Дизайнерската колекция е изработена ръчно и съчетава в себе си огромна доза артистичност, оригиналност и същевременно носи приказния коледен дух. Колекцията предлага и разкошни сребристи и златисти елементи, коледни венци и нежни хартиени рози, а нестандартната опаковъчна хартия ще завърши цялостния облик на всеки подарък.

Една от радостите на зимата е възможността да добавим малко забавление и блясък у дома. Колекцията VINTER е изпълнена с приказни елементи, всеки един от които е достъпен начин да създадем празнично настроение във всяко кътче на жилището си.

За нетърпеливите ентусиасти, за които Коледа започва още от ноември, празничните артикули вече се намират на уебсайта на ИКЕА. Всеки може да избира измежду разнообразието от меки възглавници, красиви подноси, изящни чаши, нестандартни коледни дървета и много, много други аксесоари за празничното настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама