Лоран Конрад показа дома си


Лоран Конрад показа дома си

Лоран Конрад отвори вратите на дома си в Пасифик Палисейдс за MyDomaine.com.

30-годишната звезда даде 4.4 милиона долара през 2015 година и сега с гордост показва какъв е резултатът след ремонта на имота.

Къщата, която е в испански стил, се простира на 548 кв. и разполага с 5 спални, 5 бани, голяма гардеробна и просторна кухня.

"Когато си в Лос Анджелис е хубаво да имаш по-тихо място, където да отидеш в края на деня. Това беше водещо за нас, затова чувстваме дома си като много релаксиращо пространство", каза звездата пред изданието.

Тя споделя къщата със съпруга си Уилям Тел, за когото се омъжи преди 2 години.

Веднага след като се е нанесла, Лоран ремонтирала кухнята ("моето любимо място в къщата") пребоядисвайки, добавяйки бели плочки по стените, поставяйки мраморни плотове и голям остров.

"Когато имаш гости, всички в крайна сметка се пренасят в кухнята... затова исках да е подходяща не само за приготвянето на храна, но също така и за забавление."

Модният дизайнер, която има собствена линия за Kohl's, също така е превърнала хола в спокойно пространство, използвайки неутрални цветове. 

"Обичам хола ни, тъй като в него няма никакви електронни устройства. Не гледаме телевизия, нито се взираме в телефоните си. Говорим или играе настолни игри пред камината."



Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама