PANDORA дарява за децата на България

  • PANDORA дарява за децата на България
    Дата: Снимки: PANDORA
Дата: 11.02.2019 Снимки: PANDORA
Iwoman.bg

PANDORA е част от кампанията за ранно детско развитие на УНИЦЕФ в България, която има за цел да подкрепи патронажната грижа - тя осигурява безплатни домашни консултации за бъдещи майки и семейства с малки деца ( до 3г.), по време на които родителите получават ключови насоки за пълноценното развитие на децата от обучени от УНИЦЕФ медицински сестри. Повече за кампанията може да научите на roditel.unicef.bg.

PANDORA се включва в кампанията като през периода 22ри юни до 6-ти юли 2018г. дарява 10% от стойността на всяко закупено бижу от колекция PANDORA x Disney. Цялата колекция може да се разгледа в магазините на веригата в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Русе, както и в партньорската мрежа на магазини SiLVER COURT & онлайн магазин silvercourt.bg. Вдъхновете се на pandora.net.

Може да подкрепите работата на УНИЦЕФ за семейства с малки деца като изпратите SMS с текст 5 PANDORA и дарявате 5 лв. месечно през мобилния си телефон. ДДС и такси не се начисляват за абонати на всички мобилни оператори

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.