Направете това и ще разберете дали в дома ви има негативна енергия


Направете това и ще разберете дали в дома ви има негативна енергия
Снимка: iStock

Ако в дома ви има негативна енергия, тя оказва влияние върху всички, които живеят в него. На първо място е важно да обърнете внимание на усещанията ви при влизане и престой в определена стая от вашия дом.

Ако имате желание да я напуснете бързо, усещате страх или нечие присъствие, или дишате трудно, това са сигурни знаци, че в дома ви има негативна енергия.

Под нейното въздействие обитателите на дома често се разболяват, децата са капризни, между съпрузите избухват конфликти без причина, уредите се повреждат, а стайните цветя изсъхват. 

Какво трябва да направите, за да разберете дали в дома ви има негативна енергия?

За целта ще ви трябва единствено църковна восъчна свещ. Трябва да я запалите и да обиколите всички стаи по посока на часовниковата стрелка, като започнете от входната врата. Обърнете специално внимание на ъглите и мебели.

Ако пламъкът е спокоен, това означава чиста енергия. При пукане, силен дим и увеличаване на пламъците си струва да обърнете повече внимание на това място.

Ако откриете игли, щифтове, конци, снопове с неизвестен произход, пера, пръст, чужди дрехи и други странни предмети, трябва да се отървете от тях. Колкото по-дълго стоят в къщата, толкова повече потискат свободата и волята на човек, особено когато той е в пряк контакт с тях.

Отрицателната атмосфера в дома може да бъде премахната, когато се извърши общо почистване. Трябва да добавите малко сол и светена вода към водата, с която чистите. Това ще помогне да се избавите от негативната енергия, ако в дома ви не са поставени чужди предмети. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама