Седмичен любовен хороскоп за 13-17 юли


Седмичен любовен хороскоп за 13-17 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обвързаните Овни ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни стъпки. Това може да се окаже промяна, която да доведе до брак или общо съжителство.

Телец

Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в сексуално отношение за Телците. Ако имате любим човек до себе си, отдайте се на повече страст.

Близнаци

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ЮЛИ 2020

Рак

Ако искате да въведете някаква промяна в сексуалния си живот, може да говорите с любимия човек. Оставете срама и притеснението, защото това ще накара и двама ви да се чувствате добре.

Лъв

Комуникацията с партньора ще вземе положителен обрат през новата седмица. Заедно, вие ще бъдете в състояние да разговаряте и обсъждате важни въпроси.

Дева

Периодът е подходящ да се отдадете на вашите скрити желания и да преодолеете физическите граници заедно, за да достигнете ново ниво на интимност.

Везни

Ваш близък роднина може да попречи на хармонията във връзката ви. Разбира се, не е задължително да е умишлено или с лоши чувства, но имайте едно наум. Не искайте съвети от близки, а говорете директно с партньора.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНАТА ВЕЗНИ

Скорпион

Възможно е да се появят силни чувства или привличане към трети човек, но взаимоотношенията ви да са в задънена улица. Основният проблем ще е това, че настоящата ви връзка е в застой. По-добре се концентрирайте върху нея или по-скоро върху прекратяването й.

Стрелец

Има лъч надежда за сексуалния живот на Стрелците. Ще бъдете по-открити с любимия човек и ще споделяте желанията открито и без свян. Внимавайте с думите, които използвате, за да не обидите половинката и да излезе, че сексът ви се струва скучен.

Козирог

Обвързаните Козирози също трябва да си "мерят приказките". Дори да имате забележки или важни неща за обсъждане, бъдете максимално дипломатични.

Водолей

Не се крийте, а се изправете срещу проблемите си. Към средата на седмицата с половинката ще осъзнаете, че е време да изчистите тайните, които ви преследват от миналото, че е време да започнете да споделяте повече и да си вярвате.

Риби

Не се затваряйте в себе си, колкото и черна да ви се вижда картинката. Имате нужда от оптимизъм и позитивна нагласа, затова правете това, което ви кара да се усмихвате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама