Стилни идеи за малката спалня

  • Стилни идеи за малката спалня
    Дата:
Дата: 20.12.2016
Iwoman.bg

Ако живеете в малък апартамент, това не означава, че той не трябва да бъде стилен. Има много идеи как може да направите тесните пространство по-просторни, за да се чувствате комфортно в тях. Днес сме ви приготвили няколко предложения как да постигнете това, когато става въпрос за спалнята ви.

1. Заложете на светли цветове

Бялото е много практичен цвят за малките спални, тъй като оптично ги увеличава и създава усещане за свобода. Може също така да заложите на пастелни нюанси, ако не искате цялата ви спалня да е бяла.

2. Изчистено легло

Няколко сантиментра допълнително пространство могат да са от значение за малката спалня. Затова ви препоръчаваме да се спрете на рамка за легло, която е по-изчистена.

3. Заложете на минимализъм

Леглото трябва да заема централно място в спалнята ви, затова сведете до минимум останалите мебели. Така няма да се чувствате клаустрофобично и ще имате достатъчно място, за да се движите спокойно. 

4. Огледалата са ваши приятели

Огледалата увеличават малките спални, създавайки усещането за по-голяма стая. Поставете огледалото, така че да отразява светлината от прозореца. 

5. Живейте вертикално

Ако пространството ви наистина е ограничено, може да се възползвате изцяло от стаята и да помислите за подвигнато легло. Под него може да разположите гардероба или домашния си офис.


Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.