Стойте далеч от тези зодиакални знаци, ако са в лошо настроение


Стойте далеч от тези зодиакални знаци, ако са в лошо настроение
Снимка: iStock

Някои знаци на зодиака стават опасни за други, особено ако са в лошо настроение. Уви, в това състояние те напълно забравят за самоконтрола. И те могат не само да кажат обидни неща, но и да направят нещо лошо.

Затова е по-добре просто да разберете предварително от кои знаци на Зодиака трябва да стоите далеч, ако са в лошо настроение.

Близнаци

Да, веселите и жизнени Близнаци могат да станат наистина опасни за другите. Освен това, когато всичко изчезне - те ще измислят сто извинения за себе си, а и ще ви накарат да се чувствате виновни. Те ще забравят за грешките си, но фактът, че уж сте ги довели до нервен срив, ще се помни със сигурност. И ще си отмъстят.

Това е основната опасност от злите Близнаци. Други знаци на зодиака ще отмъстят и забравят, но Близнаците помнят всичко.

За щастие много рядко са в лошо настроение. И да го разпознаете е изключително просто - ако Близнаците мълчат и мислят за нещо, но нямат обичайната усмивка на лицето – по-добре не ги занимавайте!

4 ТЪМНИ СТРАНИ НА ВЕЗНИТЕ

Дева

Девата се бори да не се подчини на лошото си настроение. Но понякога не успява да се пребори с това. И горко на всеки, който в такова състояние е около нея и й каже нещо, която да я засегне. Защото Девата няма да се колебае – тя може да обиди човека и дори да му обясни защо той е незначителен и не е постигнал нищо в живота. И всичките му постижения са случайни. И ще даде куп аргументи, които го доказват.

Освен това, дори когато Девата се успокои - тя ще продължи да ви говори по същия начин известно време. Излишно е да искаш прошка – Девата има отлична памет и обича да си отмъщава.

Скорпион

Ако случайно сте в компанията на Скорпион, когато той не е в настроение, не ви чакат хубави неща. Няма значение, ако Скорпионът е крехка млада дама в този конфликт и вие сте два пъти по-високи и тежки. Скорпионите не ги интересуват това, защото те си боравят с думи. Сега вие сте враг. И разговорът с враговете на Скорпионите е кратък. Освен това, дори ако ситуацията бъде успешно решена, вие все пак ще останете до известна степен враг за Скорпиона.

Ако поискате прошка и се извините, дори да не сте виновни за това, Скорпионите могат да ви простят. Но задължително трябва да видят, че се разкайвате, иначе просто няма да ви говорят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама