Какво да подарите на детето си според зодията му


Какво да подарите на детето си според зодията му
Снимка: iStock/Guliver

Коледа наближава и започваме да правим списъци с коледни подаръци. Естествено на първо място са децата. Малките палавници ще се събудят в коледната сутрин и ще очакват да открият под елхата купища подаръци. А магазините гъмжат от всевъзможни играчки, пъзели и предложения, способни да объркат всеки.

За щастие, можете лесно да се ориентирате в това какво да подарите на детето си за Коледа, като обърнете внимание на зодията. Оказва се, че както при възрастните, така и при децата, зодиите играят огромно влияние. Някои обичат големи и лъскави подаръци, други си падат по практичните. Всичко зависи от това под коя звезда е родено детето.

Овен

Детето Овен очаква подарък, който може да се опише като Грандиозен. Също като характера му, то иска всички да ахнат от новата му придобивка.

Телец

Една от най-практичните зодии си е такава от дете. Затова, ако детето ви е Телец, то ще иска практичен подарък, който да му влезе в употреба и да върши работа – къща за куклите, количка и т.н.

Близнаци

Като хора с огромно въображение, те очакват нещо много креативно при избора на коледен подарък. Децата Близнаци ще се зарадват на подарък, който е необичаен и вълнуващ. Обожават техниката, затова последен модел телефон или таблет би бил идеален за тях.

Рак

Силно емоционални, децата Раци ще пазят играчката си до дълбоки старини. Тя винаги ще им напомня за емоциите, които са изпитали, когато са я получили. Затова именно преживяването, свързано с поднасянето на подаръка, е по-важно от самия подарък.

Лъв

Царската зодия изисква царски подарък. Колкото по-блестящ и голям е, толкова по-добре. Децата Лъв обръщат внимание на внушителните и скъпите подаръци, с които след това да могат да се похвалят.

Дева

Девите като истински перфекционисти обичат практичното, а не лъскавото. Те не си падат по щурите идеи и затова най-добрият подарък за тях е нещо, което сами са си избрали предварително. Допитайте се директно и без притеснения, за да няма накрая разочаровани. Девите няма да скрият разочарованието си от подарък, който не им харесва.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама