Постна яхния с лимец и спанак


Постна яхния с лимец и спанак
Снимка: foodieboulevard.com

Днес ви споделям една изключително лесна, но невероятно вкусна идея за нещо постно.

Необходими продукти:

2 печурки

100 г разпукан лимец за готвене (или предварително почистен, накиснат и леко сварен класически лимец)

шепа сушени домати

шепа нахут от буркан

шепа маслини без костилка

2 шепи пресен спанак

5 с.л. соев сос с намалено съдържание на сол

Начин на приготвяне:

Нарежете маслините и печурките.

Загрейте дълбок тиган на среден огън.

Добавете всички продукти, захлупете с тиган и оставете да къкри за 25 минути, като разбърквате периодично.

Поднесете веднага.

Източник: foodieboulevard.com

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама