Свински кебап с лук в плик за печене


Свински кебап с лук в плик за печене
Снимка: supichka.com

Кебапът от прясно свинско месо е истинска класика. А най-лесният начин да го приготвиш е да използваш плик за печене. Не само че се приготвя толкова толкова лесно, но когато приготвяте кебапът в плик за печене запазвате фурната и съдовете чисти. Класически вкус, приготвен по нов начин.

Необходими продукти:

3 глави лук

1 чаена чаша червено вино

1 чаена лъжица червен пипер

1/2 чаена чаша олио

1/2 чаена лъжица чубрица

плик за печене

Начин на приготвяне:

Изберете шарено, не сухо свинско месо. Нарежете го на едри парчета, осолете го. В тиган сгорещете олиото, добавете свинското месо и запържете за около 5 минути. Добавете червения пипер и чубрицата и разбъркайте.

Загрейте фурната на 180 градуса. Почистете и нарежете лука на колелца. В плика за печене изсипете свинското месо, добавете лука и виното. Затворете плика и направете 2-3 дупки в него с помощта на нож. Печете за около 40-50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Източник: supichka.com

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама