Жените от тези зодиакални знаци имат най-труден характер


Жените от тези зодиакални знаци имат най-труден характер
Снимка: iStock

Бъдете внимателни с тях и никога не ги ядосвайте!

6-то място - Овен

Жената Овен много рядко може да бъде мила и добра. Нейната стихия е в капризната й природа. Тя ще омае така партньора си, че да й свали всички звезди, а когато звездите са в ръцете й, ще обяви, че не е доволна и иска още. Всичко, което човек трябва да направи в подобни случаи, е или да избяга, или да действа грубо. Но и в двата случая, жертвата ще сте вие. Жената Овен няма да ви остави намира, докато не получи това, което иска. А какво е то- и тя често не знае.

5-то място - Близнаци

Най-твърдоглавите жени според хороскопа са тези, които обичат да създават интриги. Това важи точно за Близнаците. Някои от тях - не всички, разбира се – обожават драмите и имат дарбата да се забъркват в големи интриги. Ето защо, дори и да чувствате силна любов към жена Близнаци, не бива да се отпускате прекалено много: драматичните сцени, изяви и избухвания са неизбежни. Както и редовен флирт с други мъже, може би пред очите ви. И за това те винаги имат причина, нещо като „обръщаш ми много малко внимание и аз го търся от други.“.

4-то място - Дева

Девите обичат живота, бързо влизат в отношения, а също така обичат да се кълнат и спорят с всеки. Извод: те лесно ще скъсат с партньора след няколко сцени. Те ще се заредят от него с енергия и ще отидат по-нататък, ще потърсят друга жертва, някой, който да тормозят. И дори да чувства истинска любов, Девата трудно ще устои на постоянния дебат за дреболии.

3-то място - Рак

Представителите на този знак са любящи, лоялни, фокусирани толкова много върху обекта на любовта си, че не му позволяват да диша спокойно. Чувствата им толкова задушават половинката им, че любовта се превръща в нещо изморително. И само да се опитате да я игнорирате: Жената Рак ще се обиди, ще се затвори сама със себе си и ще започне да прави планове, как може да ви отмъсти.

5 ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА, КОИТО ВИНАГИ ИСКАТ ДА БЪДАТ В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ

2-ро място - Скорпион

Жената Скорпион ще порази партньора си с груби думи, снобско отношение към всичко и към всички и промени в настроението. Тя може да бъде много добра и изключително непоносима в същото време. И всичко това, защото острият ум на Скорпиона се храни с раздразнение по някаква причина. Нека добавим измама и яростна ревност и да получим ядрен коктейл, който трябва да пиете всеки ден, ако половинката ви е зодия Скорпион. Дали ще издържите? Нашият съвет - опитайте се да бъдете търпеливи и мили с нея. Понякога помага.

1-во място - Лъв

Без съмнение, жените от зодия Лъв заемат първо място в класацията за най-трудни характери. Лъвиците са царствени, арогантни и винаги очакват да получат комплименти. Те няма да изискват от вас нещо открито, това е дребнаво и недостойно, затова те ще разчитат на вашата интуиция. Изключително твърдоглави и обидчиви, те могат да ви изкарат извън нерви. Но нека ви дадем един съвет и да ви разкрием какво всъщност искат жените от тази зодия. През цялото време да им угаждате и да ги изненадвате. През цялото време. Ако не направите това, Лъвицата ще покаже лошата си страна и ще поиска изкупление. За предпочитане да е с диаманти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама