Къде е слабото място на всяка зодия


Къде е слабото място на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите отдавна са доказали, че всеки знак от зодиака има свое слабо място. След като научи за него навреме, човек ще може да се контролира много по-добре, като не позволява на емоциите да вземат връх. Много е важно да разберете как ни виждат хората отвън, защото често самите ние не виждаме собствените си недостатъци.

ОВЕН

Основният недостатък на Овена е неговата упоритост и прекомерна емоционалност. Те често влизат в конфликт изведнъж. Най-интересното е, че Овенът никога не се смята за виновен.

ТЕЛЕЦ

Телецът е много нарцистичен човек. Роднините често страдат от егоизма му. Телецът също е много взривоопасен човек и затова му е трудно да работи в екип, защото ще има чести спорове и скандали.

БЛИЗНАЦИ

Основният недостатък на Близнаците е, че им е трудно да направят избор. Тяхната двойственост постоянно ги обърква. Те не могат дълго да си изберат любим човек.

РАК

Раците страдат от факта, че често правят грешен избор в живота. Можем да кажем, че те самите бягат от щастието си. Те често страдат от голямото си самочувствие.

КАК ВСЯКА ЗОДИЯ ПАЗИ ТАЙНИ

ЛЪВ

Лъвовете са твърде лековерни и затова често стават жертва на измама. Те са уверени, че никога няма да им се случи нищо лошо и затова често се оказват в глупави и трудни ситуации.

ДЕВА

Представителите на тази зодия са сигурни, че са най-умните. Те пренебрегват мнението на другите хора. Винаги смятат, че тяхното решение е най-правилното.

ВЕЗНИ

Везните обичат да поемат много ангажименти и са готови да помогнат много. Надеждността им се превръща в трудна тежест за самите тях. Везните се нагърбват и с излишни домакински задължения и проблеми.

СКОРПИОН

Скорпионите се нуждаят от емоция и страст. В личния си живот те винаги изпитват много страст и това е основният проблем за тях. Щом страстта изгасне, те търсят тези емоции навън. Скорпионите не са много верни.

КАЧЕСТВАТА И НЕДОСТАТАТЪЦИТЕ ВИ СПОРЕД КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът не знае как да задържи емоциите си. Стрелците често се оказват в конфликтни ситуации и си създават много врагове. Ако Стрелецът не е доволен от заповедта на даден човек, той ще му каже за това в лицето си и то грубо.

КОЗИРОГ

Козирозите са твърде срамежливи. Новите запознанства са трудни за тях и те не се чувстват много уверени в големи компании. Те  обичат да общуват в тесен кръг.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са много безразсъдни. Те с удоволствие се съгласяват на всяко приключение и обичат да рискуват. Водолеите често губят спечеленото.

РИБИ

Рибите са твърде мързеливи. Те често закъсняват за работа и бизнес срещи. Липсва им вътрешна организация и самодисциплина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама