Любовен уикенд хороскоп за 23-24 март


Любовен уикенд хороскоп за 23-24 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Уикендът обещава да бъде повече от романтичен. Ще ви се отдаде страхотна възможност да дълбочина във връзката си.

Телец

Имате нужда да си извоювате малко лично пространство. За щастие, половинката ви ще оцени независимостта ви като личност, талантите и способностите ви.

Близнаци

Сякаш имате нужда от повече социални контакти, затова се опитайте да угодите на това свое желание. Излизайте с приятели, отидете на кино или театър.

Рак

Имате нещо на сърцето, което ви тежи. Може би е крайно време да споделите част от тайните си и да дадете достъп до душата си.

Лъв

Много от вашите планове за уикенда, свързани с любовта ще се сбъднат. Най-хубавото е, че ще закрепите връзката си на духовно ниво.

Дева

Ще си дадете сметка, че партньорът ви тласка по-нагоре в професионалната сфера и иска да се развивате точно толкова, колкото и вие. Това ще ви донесе спокойствие.

Везни

Не е изключено да започнете да кроите планове за пътуване в чужбина. Взаимоотношенията с любимия човек ще се развиват хармонично, затова се наслаждавайте на баланса помежду ви.

Скорпион

Скорпионите определено ще бъдат в похотливо настроение през почивните дни. Честито на печелившите!

Стрелец

Подобрения във финансов план ще донесат много положителни емоции. Това ще ви накара да правите съвместни планове за почивки и покупки.

Козирог

Комуникацията с любимия човек ще върви хармонично, което на този етап ви устройва отлично. Е, няма да е романтична приказка, но пък и вие сте далеч от тези мисли.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще предпочетат да прекарат повече време у дома със семейството си. Това не значи, че ще ви бъде скучно.

Риби

Ще имате нужда от слушател, за да споделите мечтите и страховете си и ще го намерите в лицето на половинката си. Отворете ума и сърцето си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама