Най-често срещаните зодиакални страхове


Най-често срещаните зодиакални страхове
Снимка: iStock

Без чудовища в килера и вампири под леглото. Нека да поговорим за най-важното - истинските страхове на зодиите. Но помнете, каквото и да става, никога не сте сами и нищо не е толкова страшно, колкото си мислим.

Овен

Представителите на този знак се стремят към високи постижения във всички аспекти на живота. Те са упорити и способни на много за постигане на целите си. Овните работят усилено и не се страхуват да положат всички усилия, за да постигнат своята заветна мечта. Затова най-големите им страхове са свързани с провала.

Телец

Абсолютното щастие на Телец може да се опише с една-единствена дума - стабилност. За хората, покровителствани от този знак, е важно не само да постигнат целите си, но и да запазят получените привилегии възможно най-дълго. Поради тази причина Телецът се страхува от промените повече от всичко - те могат да застрашат спокойствието и комфорта им.

Близнаци

Най-трудното за представителя на зодия Близнаците е да вземе важни решения и да поеме отговорност за тях. Те винаги се съмняват във всичко, защото се страхуват от последствията от необмислени или грешни действия. Поради тази причина може да се каже, че тези делегати от въздуха се страхуват да гледат към бъдещето.

Рак

Повечето хора, които се идентифицират с този зодиакален знак, са много чувствителни. Те незабавно превеждат всяка дори и най-незначителна и конструктивна работна забележка в сферата на личните интереси и я приемат присърце. Те често си мислят, че колегите и приятелите ги нападат или подценяват. Основният страх на Рака е да чуят критика към себе си.

Лъв

Изглежда, че най-важното в живота на тези огнени личности е да поддържат безусловния си авторитет. Няма по-важно за тях. Основната ценност за Лъва не е неговата „корона“, а свободата. Кошмарът на този царствен човек е да стане зависим от хора или обстоятелства.

Дева

Родените под този знак невероятно почитат своите собствени неща и се страхуват от една мисъл, че някой може да ги съсипе. Те все още смятат, че всяко ценно нещо има душа и ако го повредите, можете да им донесете страдание.

КАКВО МОЖЕ ДА ОБИДИ ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Везни

Емоционалните Везни постоянно чакат одобрението и похвалите на другите. Везните правят всичко възможно да направят добро впечатление на всички без изключение и се обезсърчават, ако това не се случи по някаква причина.

Скорпион

Скорпионите само на пръв поглед изглеждат арогантни, в действителност зад този студен знак често се крие несигурност и склонност да обвиняват външните обстоятелства за собствените си неуспехи. Тези „жилещи“ философи се страхуват от едно нещо - какво ще стане, ако най-съкровените им тайни станат известни на широката публика?

Стрелец

„Всичко, което кажете, може да бъде използвано срещу вас.“ Това е тяхното мото. На публично място те често се държат грубо, студено и донякъде отдалечено. Това е тяхната стратегия - в никакъв случай не показват своите слабости. Изведнъж някой може почувства тяхната уязвимост и ще я използва за лична изгода – това е техният най-голям страх.

Козирог

Козирогът не признава слабостите си, но дълбоко в душата си тези земни упорити хора се страхуват да не се заблудят и да бъдат измамени.

Водолей

 Хората от този тип, като правило, силно преувеличават всяка болка. Те редовно се борят със страха си. И се подлагат на медицински прегледи непрекъснато.

Риби

Рибите изпадат в паника при обикновената мисъл, че може да останат без подкрепата на близките. Темата за самотата е най-болезнена за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама