Най-важният урок, който всяка зодия трябва да научи в любовта


Най-важният урок, който всяка зодия трябва да научи в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има свой, понякога трънлив път към любовта! Ето какъв урок трябва да научите в своята връзка според зодиакалния ви знак.

Овен

Необходимо е да защитите партньора си. Но дори и той да зависи емоционално от вас, това не ви дава правото да контролирате целия му живот. Дайте възможност на любимия човек да расте и да се развива със собствено темпо. Подкрепете го и го приемете точно такъв, какъвто е. Благодарение на това, отношенията ви само ще се подобрят.

Телец

Любовното пътуване понякога прилича на влакче от лунапарк, където има възходи и падения. Това означава, че връзката ви не винаги ще бъде изпълнена с горяща страст. Ще има моменти, когато рутината и уязвимостта ще излязат на преден план. Трябва да се примирите както с възходите, така и с паденията в отношенията си.

Близнаци

Оптимизмът определено е предимство. Въпреки това, вашето убеждение, че всичко може да бъде още по-добро може да доведе до проблеми. Особено когато става дума за отношенията ви. Можете да пропуснете най-добрия човек в живота си и всичко това, защото смятате, че заслужавате дори по-добро, отколкото вече имате. Трябва да спрете да гоните съвършенството, то не съществува. Научете се да приемате недостатъците на половинката си.

Рак

Раците трябва да приемат факта, че нашите уязвимости ни правят уникални и интересни. Няма съмнение, че за да отворят за някого най-скритите си кътчета на душата, е необходима голяма смелост. Въпреки това, понякога точно извън зоната си на комфорт ние намираме любовта на живота ни. Струва си да се доверите и да спечелите смелост, за да изразите себе си и чувствата си. Любовта си заслужава, нали?

Лъв

Всеки показва любовта си по свой собствен начин. Трябва да разберете, че вашият начин на изразяване на чувства не е единственият правилен и възможен. Партньорът ви може да не е толкова отворен като вас, но това не прави любовта му към вас по-малко искрена. Разширете хоризонтите си и се отворете към разнообразието. Това ще ви улесни да се примирите с факта, че всички хора са различни.

АКО ТОЙ ПРИТЕЖАВА ТЕЗИ 10 КАЧЕСТВА, Е СРОДНАТА ВИ ДУША

Дева

Трябва да се откажете от нереалистични очаквания и стандарти. Несъвършенството е компонент на всяка връзка. Търсенето на съвършенство ще доведе само до бедствия във връзката ви, запомнете това! Всяка връзка има свои собствени изпитания, които трябва да бъдат преодолени. Връзката ви не е изключение. Приемете несъвършенството на отношенията си и те ще процъфтяват.

Везни

Въпреки че има специална връзка между партньорите на емоционално ниво, те са различни. Везните често забравят за този факт. Те са толкова обсебени от въпроса за баланса, че могат да започнат да потискат своя партньор, ако той е малко по-различен от тях. Запомнете, че във всяка връзка, дори и във вашата, по един или друг начин, ще възникне дисбаланс. Важното е как точно ще се отнасяте към това. Разрешете проблемите си спокойно и заедно, така всичко ще бъде наред.

3 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ

Скорпион

Доверието трябва да е в основата на всяка връзка. Може да сте били предадени в миналото, но това не означава, че този път отново ще бъдете излъгани от човека до вас. Трябва да рискувате и да се доверите на партньора си, вярвайте, че той винаги ще покрива гърба ви, когато е необходимо. Време е да се доверите на любимия човек, защото в противен случай може да го изгубите.

Стрелец

Трябва да се научите да не бързате с нещата. Всяка връзка се развива със собствено темпо. Но да бързате прекалено много, когато чувствата управляват, няма да доведат до нищо добро. Изчакайте подходящия момент. Изчакайте, докато човекът до вас е готов да се отвори и да ви покаже какво е истинската любов.

Козирог

В началния етап на общуване е съвсем нормално да не се отваряте напълно към другия човек. Но с развитието на отношенията ще трябва да разрушите защитната стена, която сте изградили около себе си. Ако искате връзката между вас и партньора ви да се засили и развие, трябва постепенно да се отворите към него. Опитайте се да се отпуснете и да се доверите. Оставете партньора ви да се грижи за вас и да ви даде всичко, от което се нуждаете.

Водолей

Помнете собствената си личност, дори когато сте в отношения. Често личните ви граници се пресичат с границите на партньора ви толкова много, че спирате да защитавате мнението си. Не забравяйте за вашите нужди и желания. Взаимоотношенията не означават, че трябва да станете напълно различен човек.

Риби

Когато се влюбите, забравяте за всичко на света. Вие толкова усърдно преодолявате всички препятствия и работите върху отношенията си, че можете да забравите за живота си извън любовния съюз, можете да спрете да се разраствате в личния си план. Разбира се, любовта е чудо, но не забравяйте за баланса: работете върху собственото си развитие с не по-малко усърдие, отколкото върху изграждането на отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама