10 неща, които всяка жена трябва да направи преди да има деца


10 неща, които всяка жена трябва да направи преди да има деца
Снимка: iStock/Guliver

Да станеш майка е едно от най-хубавите неща в живота на всяка жена. Но с радостите и хубавите емоции идват и безсънните нощи, а също така и притесненията. Затова има няколко неща, които трябва да направите преди малкото човече да се появи на бял свят. Защото тогава само ще си мечтаете да сте ги сторили по-рано.

1. Предприемете спонтанно пътуване

С дете всичко е супер планирано - от това това какво ще яде през следващите дни до това в колко часа трябва да спи. Затова, докато все още нямате малчуган, според когото постоянно да планирате времето си, възползвайте се максимално от спонтанността, когато става въпрос за пътувания.

2. Предприемете приключение

Получавате допълнителни точки, ако това включва липса на вода и ток, а също така голяма доза адреналин.

3. Дълга вечеря

Без да се притеснявате, че трябва да храните някого другиго, да сменяте памперси или да приспивате. Просто вие и вашите приятели - без ограничения във времето, защото накрая става най-интересно.

4. Да останете будни цяла нощ

Не трябва да се бърка с това да не спите всяка вечер - нещо, което ще ви е добре познато, когато се появи бебето ви. Затова купонясвайте без угризения, докато можете.

5. Отворени полици

Без да се притеснявате, че детето ви може да вземе или счупи нещо, което не трябва. Без ограничения в домашния интериор.

6. Експериментирайте с бретон

След като се появи малкият/малката, трудно ще намерите време да ходите на фризьор всеки месец.

7. Погрижете се за собствените си проблеми

Ако има неща, които ви тормозят и не ви дават мира, най-добре да ги разрешите, докато все още сте сами. При необходимост посетете добър психотерапевт.

8. Наистина да цените тялото си

След като родите, ще гледате снимките си и ще си казвате: "Какво страхотна парче съм била!". Така че се радвайте на това, което имате, защото много малко са късметлийките, на които бременността изобщо не се отразява на тялото им.

9. Правете страстен секс повече от два пъти седмично

Без да се притеснявате, че детето ви изневиделица може да влети в стаята, защото е сънувало кошмар и иска да спи при вас.

10. Спете

И то много, защото след като родите това ще бъде първото нещо, за което ще си мечтаете всяка вечер.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама