10 знака, че сте намерили идеалния съпруг


10 знака, че сте намерили идеалния съпруг
Снимка: iStock/Guliver

Никой не е перфектен в този свят. Но когато се влюбим, смятаме, че сме намерили идеалния партньор, който въплъщава всичко, което е добро, красиво и истинско. След известно време, обаче, ние може да започнем да се чудим дали сме избрали правилния човек. 

Предлагаме ви списък с 10 качества, които са знаци, че сте се омъжили за перфектния мъж.

1. Той не се страхува от трудности и е готов да разреши всеки проблем

Истинският мъж не само говори красиви думи, но също така предприема решителни действия. В трудни ситуации той винаги е готово да ви даде рамо, на което да поплачете.

2. Той може сам да приготви вечеря

(Без да използва всички съдове и чинии в кухнята.) Модерните жени смятат, че мъж, който изглежда мъжествено и знае как да готви е идеалният съпруг. И няма нужда той да приготвя нещо специално. Дори да направи една обикновена салата, това ще направи жената щастлива.

3. Той винаги ще ви подкрепя, дори да сте направили голяма грешка

Всички правим грешки и когато това се случи, вашият партньор трябва винаги да бъде на ваша страна. Дори да не сте права. Във всяка ситуация вашият съпруг трябва да ви подкрепя, отколкото да ви обвинява.

4. Обръща внимание на детайлите

Това не означава, че вашият мъж трябва да знае всеки детайл от живота ви или да помни с какво сте била облечена в деня, в който сте се срещнали. Но той обръща внимание на нещата, които имат значение за вас. Съпругът ви знае колко захар слагате в чая си или коя е любимата ви песен.

5. Той е мъдър, а не само умен

Може да бъде полезно да имате някого наоколо, който може да ви обясни за квантовата физика, но е още по-важно е да имате мъж, който може да намери изход от обикновени житейски проблеми. Ако вашата половинка е способна да ви даде добър съвет, когато имате спор с майка си, тогава вие сте късметлийка.

6. Той знае как да ви развесели

Когато се чувствате зле, вашият мъж винаги знае как да подобри настроението ви - ще каже страхотна шега, ще ви подкрепи или ще направи други неща, за да се почувствате по-добре.

7. Той знае как да прави компромиси и да преговаря

Идеалният мъж може да намери общ език с полицаи, водопроводчици и ревяща жена без никакви заплахи и подкупи. Той дори може да се справи с ужасния ви съсед.

8. Той не забравя за проблемите ви веднага, след като излезе от дома ви

Мъжете намират за трудно да се фокусират върху повече от една задача по едно и също време. Но любящият съпруг винаги прави проблемите ви приоритет и никога не ги поставя на заден план.

9. Вашето мнение има значение за него

Връзката между съпруг и съпруга не означава само да споделят един и същи покрив, но също така те трябва да са приятели и съветници един на друг. Това обаче не означава, че мъжът трябва да бъде под чехъл. Да знаете как да взимате решения заедно е важен елемент от щастливия брак.

10. Той ви помага с покупките за дома

Ако вашата половинка ви ценни и уважава, той никога няма да ви позволи да се чувствате сякаш сте негова слугиня. Той разбира, че се уморявате от работа и е винаги готов да ви помогне с чистенето на къщата, ако го помолите. Освен това, вършенето на домакинска работа заедно е прекрасен начин да свършите нещо заедно и да прекарате време като двойка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама