4 идеи за УНИКАЛЕН подарък


4 идеи за УНИКАЛЕН подарък
Снимка: Thinkstock/Guliver

Подаръците за любимите хора са най-трудни, защото искаш да е нещо специално, но почти винаги изборът се превръща в безкрайно обикаляне по магазините. Бъдете различни и подарете нещо незабравимо:

Истинска звезда – Неповторим жест, който определено е подарък от друго измерение. Така човекът, на който правиш тази изненада ще има звезда в небето, която носи собственото му име. За тази цел се издава спедиален сертификат, от който можеш да разбереш коя е твоята звезда и да я видиш в интернет. Всеки поглед към небето в търсене на собствената си звезда, любимият човек ще си спомня за вас.

Колаж от снимки – Незабравимите моменти с любимите хора са много и безценни и за това някои от тях стоят запечатани в нашите албуми, за да си ги спомняме с усмивка. Но да подариш тези моменти е един много мил и сантиментален жест. За да изглежда подаръкът наистина хубав, снимките могат да се наредят на някаква плоскост като над нея залепите цветна хартия с приятен нюанс. След това може да се постави в рамка и да се превърне в картина, но не каква да е – а уникална по рода си за човекът, на който я подарите.

Цвете (камъче, мида и пр.) от любимо място – Спомняте ли си къде сте се разхождали с родителите си като малки, къде се запознахте с най-скъпия ви приятел или къде се целунахте за първи път с половинката си? Такива места или места, които често посещавате с любимите си хора са скъпи и за двете страни. Ако например с най-близкия си приятел/приятелка някога сте имали незабравими моменти на брега на морето, мидичка от там, сложена в мъничка кутийка би било незаменим подарък.

Мечтана вещ – Често пъти всеки си мечтае за нещо, но не може да намери точно това, което търси или не може да си го позволи. Ако се вслушваме в близките си, често те самите могат да ни дадат много идеи за подаръците, които искат. Слушайте внимателно какво ви казват и си водете „бележки”, защото желаните подаръци са най-хубави.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама