4-те зодии, които нямат чувства


4-те зодии, които нямат чувства
Снимка: iStock/Guliver

Всеки има в живота си хора, които почти никога не споделят чувствата си. Те дори почти винаги лъжат и премълчават истината, крият от околните, когато не се чувстват добре и се държат сякаш всичко е наред, когато не е. Доста често, колкото и съкрушени да са, казват че са добре. Това се дължи на много причини - страх да не бъдат наранени или неразбрани, страх от уязвимостта, поддаването на негативните мисли.

Това доста често им създава проблеми и в приятелските им взаимоотношения, и във връзките им, защото хората около тях не успяват да ги разберат и да ги накарат да се отпуснат. Зодиакалният знак, под който са родени, оказва огромно влияние. Ето защо някои зодии са приказливи, откровени и винаги казват как се чувстват, а други са по-мълчаливи и трудно можеш да разбереш истинските им емоции.

Ето и зодиите, които са по-чувствителни и затворени в себе си:

Дева

Те постоянно критикуват външния си вид и този на околните, но никога не споделят мнението си с тях. Срамежливи са и рядко биха заговорили някого просто ей така. Нужно им е много време да се отпуснат пред нови хора и да се почувстват в свои води. Не успяват да говорят за емоциите си, защото не са достатъчно решителни. Те са практични и винаги премислят нещата, за да са сигурни в действията си. Трудно създават нови приятелства.

Везни

Обичат да са обградени от хора, които ги харесват. Искат да имат много приятели и трудно приемат факта, че не допадат на някого. Точно поради тази причина никога не биха изказали мнението си за даден човек или ситуация, само защото не им допада по някакъв начин. Не обичат да се конфронтират с околните и избягват всякакви спорове. Везните таят всичко в себе си и дълго съжаляват, че не изказват мнението си на време.

Скорпион

Тази зодия е много ревнива и има много странен характер. Те не споделят на никого какво мислят, чувстват и правят, защото в повечето случаи следва да бъдат съдени и обвинявани за нещо. Те не могат да си позволят някой да потъпка егото им, съдейки ги за дадена постъпка. На външен вид скорпионите изглеждат много спокойни и уравновесени, на пръв поглед никога не бихме и предположили как се чувстват всъщност. През цялото време те се притесняват за нещо, своя постъпка например. Тези притеснения се борят е егото им.

Водолей

Представителите на тази зодия най-трудно показват емоциите си. Дори когато някой ги попита как са, те се дразнят, че някой им се бърка в личния живот. Те са много студени с хората около себе си и почти винаги остават неразбрани. Ако сте във връзка с Водолей и постоянно споделяте чувствата си и обичате да говорите за тях, трябва да се примирите, че той няма да се промени лесно. Ще има постоянни конфликти между вас и това може би ще доведе до раздяла.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама